Kampanja Saopštenje

Suverenisti predali listu i poručili da Srbija nije na prodaju

Koalicija Suverenisti predala je danas u 10 časova Republičkoj izbornoj komisiji potpise za listu “SUVERENISTI – Saša Radulović, Milan Stamatović, Jovana Stojković“.

Temelj politike Suverenista je da Srbija nije na prodaju. Ali ne samo za trovanje vode, zemlje i vazduha, već i za prodaju vode, zemlje i vazduha globalnim korporacijama, i za Ustav, i za NVO finansirane stranim parama, i za udžbenike, i za slobodu ljudi.

– Srbija nije na prodaju, nijedan deo Srbije, nijedan njen čovek. Nisu na prodaju naši udžbenici, naša voda, zemlja, vazduh, naša deca… Mi smo dostojanstveni ljudi koji se ponose našim precima koji su nam dali slobodu. Mi smo tu da tu slobodu čuvamo i prenesemo je budućim naraštajima – rekao je Saša Radulović, predsednik Dosta je bilo.

Potpise su predali lideri koalicije Saša Radulović, Milan Stamatović i Jovana Stojković zajedno sa aktivistima koalicije i  članovima predsedništva Dosta je bilo Brankom Stamenković, Vojinom Biljićem, Hanom Adrović i Aleksandrom Bujićem.

Suverenistička politika s kojom koalicija izlazi pred građane na izborima 3. aprila jesu zaštita državnih i nacionalnih interesa, odbrana Kosova i Metohije, očuvanje Republike Srpske, ukidanje kovid ausvajsa i svakog drugog pokušaja uskraćivanja osnovnih prava i sloboda građana, jačanje i zaštita domaće ekonomije, domaće poljoprivrede, besplatni vrtići i udžbenici za svu decu, zaštita vode, zemlje, vazduha i time zdravlja ljudi, zaštita identiteta i kulturnog nasleđa.

SUVERENISTI se bore za modernu Srbiju otvorenu prema svetu, koja vodi računa o državnim i nacionalnim interesima, koja jača demokratiju, parlament, slobodu medija, vladavinu prava i institucije sistema, jer jedino oni su garant jake Srbije. SUVERENISTI znaju da je Srbiji potreban sistem, ne vođa, da tri grane vlasti moraju biti nezavisne, posebno sudstvo nezavisno od izvršne vlasti, ali da je suverenost naroda iznad svega. SUVERENISTI će se izboriti protiv partokratije, partijskog zapošljavanja, tajnih ugovora, korupcije i burazerske ekonomije i konačno uvesti red u javni sektor i javna preduzeća.

SUVERENISTI se zalažu za Evropu u kojoj će postojati saradnja suverenih država, a protiv su ulaska Srbije u EU, koja je postala nadnacionalna birokratska struktura i servis za interese banaka i globalnih korporacija.

SUVERENISTI se bore protiv pretvaranja Srbije u koloniju jeftine radne snage za nemačku industriju, protiv ekonomskog porobljavanja od strane globalističkih korporacija i banaka, za odbranu slobode koju su naši preci platili svojom krvlju. Za Suvereniste, samo Srbija nema alternativu.

O autoru

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar