Кампања Саопштењe

РИК прогласио листу СУВЕРЕНИСТИ под редним бројем 10

Републичка изборна комисија прогласила је листу “СУВЕРЕНИСТИ – Саша Радуловић, Милан Стаматовић, др Јована Стојковић” која ће се на гласачком листићу 3. априла налазити под редним бројем 10.

Темељ политике СУВЕРЕНИСТА је да Србија није на продају, почевши од наших природних ресурса – воде, ваздуха и земље – па преко наших уџбеника и историје, све до наше деце и слободе коју су нам преци извојевали. Наш задатак је да ту слободу чувамо и пренесемо је будућим нараштајима.

Суверенистичка политика с којом коалиција излази пред грађане на изборима 3. априла јесу заштита државних и националних интереса, одбрана Косова и Метохије, очување Републике Српске, укидање ковид аусвајса и сваког другог покушаја ускраћивањa основних права и слобода грађана, јачање и заштита домаће економије, домаће пољопривреде, бесплатни вртићи и уџбеници за сву децу, заштита воде, земље, ваздуха и тиме здравља људи, заштита идентитета и културног наслеђа.

СУВЕРЕНИСТИ се боре за модерну Србију отворену према свету, која води рачуна о државним и националним интересима, која јача демократију, парламент, слободу медија, владавину права и институције система, јер једино они су гарант јаке Србије. 

СУВЕРЕНИСТИ знају да је Србији потребан систем, не вођа, да три гране власти морају бити независне, посебно судство независно од извршне власти, али да је сувереност народа изнад свега. СУВЕРЕНИСТИ ће се изборити против партократије, партијског запошљавања, тајних уговора, корупције и буразерске економије и коначно увести ред у јавни сектор и јавна предузећа.

СУВЕРЕНИСТИ се залажу за Европу у којој ће постојати сарадња суверених држава, а против су уласка Србије у ЕУ, која је постала наднационална бирократска структура и сервис за интересе банака и глобалних корпорација.

СУВЕРЕНИСТИ се боре против претварања Србије у колонију јефтине радне снаге за немачку индустрију, против економског поробљавања од стране глобалистичких корпорација и банака, за одбрану слободе коју су наши преци платили својом крвљу. За Суверенисте, само Србија нема алтернативу.

О аутору

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар