Политика Реаговање Саопштењe

Кривична пријава против посланика Ненада Божића због мејл претњи

Саша Радуловић поднео је данас кривичну пријаву Другом основном јавном тужилаштву у Београду због основане сумње да је народни посланик Ненад Божић дана 5.11.2018. године претећим мејлом угрозио сигурност Саше Радуловића.

На мејл адресу народног посланика Саше Радуловића стигла је порука са мејл адресе народног посланика Ненада Божића насловљена са “Бебо како си?”, док је текст поруке гласио: “Ма боли ме курац како си… Само те зајебавам. А тек ћу те јебати кад те видим, говнару један. Срдачан поздрав, Ненад Божић.”

Постоји основана сумња да је народни посланик Ненад Божић на овај начин извршио кривично дело “угрожавање сигурности” из члана 138. став 3. у вези са ставом 1. Кривичног законика. Од тужилаштва се такође тражи да донесе решење о забрани приласка Ненада Божића Саши Радуловићу.

Овај поступак народног посланика Ненада Божића сведочи о дубокој кризи у коју је упало цело друштво. О овој кривичној пријави обавештени су и Административни одбор и председница Народне скупштине. Очекујемо да тужилаштво хитно покрене поступак, а да Административни одбор и председница Народне скупштине овим поводом предузму све мере из своје надлежности.

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Bruka i sramota, ovo je na nivou prosečnog SNS uličara, ne mogu da verujem šta je DJB držao u svojim redovima. I opet se pitam, šta da je Radulović kojim slučajem pobedio na predsedničkim izborima, posle bi DJB pobedio na parlamentarnim i ovakvi ljudi bi postali ministri, gradonačelnici? Gde ste ih samo tražili kada ste uspeli ovakav ološ da nađete i stavite na svoju listu?

  • Neki mail serveri, recimo hMailServer, dozvoljavaju da tokom slanja maila navede i posiljalac i on ce pisati u mailu, bez obzira na to sto se salje sa postojeceg naloga. Znaci moguce je da je mail poslao neko drugi i predstavio se lazno. Al posto je Sasa programer pretpostavljam da ste tu opciju vec razmotrili.

    • Mogao je “gospodin” Božić da objavi neki demanti ako je to zaista slučaj.Ali ništa od toga.I niko živi da se ogradi od ove bljuvotine ili da osudi.Na saopštenje o Pavloviću svi skočili kao opareni, kao da je ne znam šta rečeno.I bivši i (u tom trenutku) sadašnji DJB-ovci.A sada nikom ništa, ovo je valjda u redu.Pogledajte bre ovaj rečnik, kao da je Marjan Rističević ovo pisao ili Atlagić, strašno, grozno, odvratno, nevaspitano, anticivilizacijski.

  • ne iscrpljujte se glupostima. oni to i hoce. neka adv. rade svoj posao i to ne objavljujte, koncentrisitese na zastitu ljudi, standard, zaposljavanje, rad po odborima i tribine. udjite u radne organizacije,

  • Tog inace Nenada Bozica,nikada nisam cula da je nesto rekao u skupstini, niti se secam da je nesto pisao na ovom sajtu.
    Jako je ruzno sto su svih ovih 14 poslanika zadrzali mandate Dosta je bilo.Usput jos i zapljunu onoga ko ih je u tu skupstinu uveo,ne mogu to da razumem,odvratno mi je,bez obzira na sva njihova razocarenja sa navodnicima ili bez,svejedno

    • Pardon, 13 je zadrzalo mandate. Jedan je vratio i to je ok,to mogu da razumem.Sve u svemu,katastrofa,i apsolutna dominacija Vucica do daljeg,pa ko prezivi,pricace

    • Tog sto je vratio mandat je nasledila jedna primitivka koja je jos ranije napustila pokret ali je navedena ranije u pokretu kao zamena… Na pitanje novinara zasto nije vratila mandat kad je napustala pokret rekla je da je zaboravila da je na spisku i da ce joj to biti korisno za promociju njene knjige??….Tako da je i taj mandat “planuo”.