Лажни флајери ДЈБ у поштанским сандучићима

Изборни штаб Доста је било обавештава јавност да су се појавили лажни флајери са ознакама нашег покрета у којима се нападају двојица опозиционих председничких кандидата Вук Јеремић и Саша Јанковић. Најоштрије осуђујемо ову манипулацију чији је главни циљ да се облати Доста је било и обесхрабре опозиционо оријентисани бирачи да изађу на изборе тако што им се пласира лажна слика о сукобу.

Украден је наш фонт и облик слова, фотографија нашег кандидата Саше Радуловића, главна поруке кампање, али садржај је лажан. То није наш флајер. Оно што је веома забрињавајуће је што их грађани добијају у ковертама адресираним на своје име. Летак који је до нас стигао обраћа се грађанима београдске општине Врачар.  

У питању очигледно још један пример злоупотребе података о личности пошто су леци стигли у коверти с печатом. Пре неколико дана објављена је вест да постоји база од чак 400.000 имена грађана Србије са личним подацима и иноформацијама за кога гласају, која је наводно била у поседу једне, а сада је друге политичке странке. Могуће је да су аутори манипулаторског памфлета користили управо ову базу.

Доста је било нема никакве везе са флајерима који се деле. Нисмо их ни штампали ни дистрибуирали. Реч је о срамном фалсификату којем је циљ да нанесе штету покрету Доста је било и председничком кандидату Саши Радуловићу. Доста је било поднеће кривичну пријаву.

Ставови покрета Доста је било о другим председничким кандидатима су доступни и свима познати. Не служимо се блаћењем на флајерима и убацивањем таквог садржаја у сандучиће. На нашим флајерима промовишемо свог кандидата, наше вредности и циљеве и објашњавамо зашто је наш кандидат најбољи.

Доста је било наслућује из чије кухиње долазе овакве подвале. Из исте оне којој су ДЈБ и Саша Радуловић непремостив политички проблем, а поуздано знамо да су међу њима они који сврху свог постојања виде у нападима на ДЈБ.

Подели са пријатељима:Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Email this to someone

 1. NEKO OVO NAMERNO RADI U ZEMLJI CUDA NAPRAVILI SU DRZAVNE INSTITUCIJE SAMO ZA PARTISKE LJUBIMCE I U ZEMLJI JA NASTALA ANARHIJA ZAKONI SE NE POSTUJU NEZAPOSLJENOST VELIKA NAROD RADI SAMO KOLIKO ZA SEBE DA IMA A ZA SVE DRUGO GA BAS BRIGA PRAVA ANARHIJA.JA PEVAM PESMU NECU JEDAN NECU DVA TRI PRESEDNIKA HOCU JA MODA CE OD OVOLIKO KANDIDATA TRI NAJBOLJE VLADALI U ZEMLJI CUDA

  1. Sve što govori Branko Klanšček, inače odavno bivši izbačeni član DJB, su izmišljotine. Uvek se pojavi pred izbore kako bi blatio pokret.

 2. Uzvratite ne istom merom ali slicnim nastupom. Na primer, odstampate flajere sa tekstom: „kolika ti je plata“, „znas li nekog da se zaposlaio a da nije u SNS-u“ i sl. Koristite istu municiju. Svakako necete nista slagati kao oni.
  To su radili i sa jos jednom opozicionom strankom, oni su im uzvratili, doduse sa blef informacijom, i ne vidim da ih vise cackaju.

 3. Da je Hitler imao Vučića, Gebels bi bio nepoznati ćato u nekoj nižoj vojnoj jedinici ranga odeljenja ili voda. Vjerujem u Srbiju gdje će za ovo AV odgovarati na javnom suđenju. Dosta je bilo. Ideeemoooooo…….

 4. Ovo je preposlednji nivo diktature… Samo smo na korak od politički inspirisanih ubistava.

  Severna Koreja ili severna Evrope (Švedska, Danska, Norveška…) – birajte šta želite od Srbije.

 5. U MEDIJE SA OVIM!!! Siguran sam da već radite na tome.

  Pa kako čovek, čak i pristojan kakav sam ja :) ne poželi da vikne – Seme im se pokvareno zatrlo!

Затворено за коментаре.