Beograd Politika Saopštenje

Lažni flajeri DJB u poštanskim sandučićima

Izborni štab Dosta je bilo obaveštava javnost da su se pojavili lažni flajeri sa oznakama našeg pokreta u kojima se napadaju dvojica opozicionih predsedničkih kandidata Vuk Jeremić i Saša Janković. Najoštrije osuđujemo ovu manipulaciju čiji je glavni cilj da se oblati Dosta je bilo i obeshrabre opoziciono orijentisani birači da izađu na izbore tako što im se plasira lažna slika o sukobu.

Ukraden je naš font i oblik slova, fotografija našeg kandidata Saše Radulovića, glavna poruke kampanje, ali sadržaj je lažan. To nije naš flajer. Ono što je veoma zabrinjavajuće je što ih građani dobijaju u kovertama adresiranim na svoje ime. Letak koji je do nas stigao obraća se građanima beogradske opštine Vračar.  

U pitanju očigledno još jedan primer zloupotrebe podataka o ličnosti pošto su leci stigli u koverti s pečatom. Pre nekoliko dana objavljena je vest da postoji baza od čak 400.000 imena građana Srbije sa ličnim podacima i inoformacijama za koga glasaju, koja je navodno bila u posedu jedne, a sada je druge političke stranke. Moguće je da su autori manipulatorskog pamfleta koristili upravo ovu bazu.

Dosta je bilo nema nikakve veze sa flajerima koji se dele. Nismo ih ni štampali ni distribuirali. Reč je o sramnom falsifikatu kojem je cilj da nanese štetu pokretu Dosta je bilo i predsedničkom kandidatu Saši Raduloviću. Dosta je bilo podneće krivičnu prijavu.

[ezcol_1third][/ezcol_1third] [ezcol_1third][/ezcol_1third] [ezcol_1third_end][/ezcol_1third_end]

Stavovi pokreta Dosta je bilo o drugim predsedničkim kandidatima su dostupni i svima poznati. Ne služimo se blaćenjem na flajerima i ubacivanjem takvog sadržaja u sandučiće. Na našim flajerima promovišemo svog kandidata, naše vrednosti i ciljeve i objašnjavamo zašto je naš kandidat najbolji.

Dosta je bilo naslućuje iz čije kuhinje dolaze ovakve podvale. Iz iste one kojoj su DJB i Saša Radulović nepremostiv politički problem, a pouzdano znamo da su među njima oni koji svrhu svog postojanja vide u napadima na DJB.

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • U MEDIJE SA OVIM!!! Siguran sam da već radite na tome.

    Pa kako čovek, čak i pristojan kakav sam ja 🙂 ne poželi da vikne – Seme im se pokvareno zatrlo!

  • Ovo je preposlednji nivo diktature… Samo smo na korak od politički inspirisanih ubistava.

    Severna Koreja ili severna Evrope (Švedska, Danska, Norveška…) – birajte šta želite od Srbije.

  • Da je Hitler imao Vučića, Gebels bi bio nepoznati ćato u nekoj nižoj vojnoj jedinici ranga odeljenja ili voda. Vjerujem u Srbiju gdje će za ovo AV odgovarati na javnom suđenju. Dosta je bilo. Ideeemoooooo…….

  • Uzvratite ne istom merom ali slicnim nastupom. Na primer, odstampate flajere sa tekstom: “kolika ti je plata”, “znas li nekog da se zaposlaio a da nije u SNS-u” i sl. Koristite istu municiju. Svakako necete nista slagati kao oni.
    To su radili i sa jos jednom opozicionom strankom, oni su im uzvratili, doduse sa blef informacijom, i ne vidim da ih vise cackaju.

    • Sve što govori Branko Klanšček, inače odavno bivši izbačeni član DJB, su izmišljotine. Uvek se pojavi pred izbore kako bi blatio pokret.

  • NEKO OVO NAMERNO RADI U ZEMLJI CUDA NAPRAVILI SU DRZAVNE INSTITUCIJE SAMO ZA PARTISKE LJUBIMCE I U ZEMLJI JA NASTALA ANARHIJA ZAKONI SE NE POSTUJU NEZAPOSLJENOST VELIKA NAROD RADI SAMO KOLIKO ZA SEBE DA IMA A ZA SVE DRUGO GA BAS BRIGA PRAVA ANARHIJA.JA PEVAM PESMU NECU JEDAN NECU DVA TRI PRESEDNIKA HOCU JA MODA CE OD OVOLIKO KANDIDATA TRI NAJBOLJE VLADALI U ZEMLJI CUDA