Београд Политика Саопштењe

Лажни флајери ДЈБ у поштанским сандучићима

Изборни штаб Доста је било обавештава јавност да су се појавили лажни флајери са ознакама нашег покрета у којима се нападају двојица опозиционих председничких кандидата Вук Јеремић и Саша Јанковић. Најоштрије осуђујемо ову манипулацију чији је главни циљ да се облати Доста је било и обесхрабре опозиционо оријентисани бирачи да изађу на изборе тако што им се пласира лажна слика о сукобу.

Украден је наш фонт и облик слова, фотографија нашег кандидата Саше Радуловића, главна поруке кампање, али садржај је лажан. То није наш флајер. Оно што је веома забрињавајуће је што их грађани добијају у ковертама адресираним на своје име. Летак који је до нас стигао обраћа се грађанима београдске општине Врачар.  

У питању очигледно још један пример злоупотребе података о личности пошто су леци стигли у коверти с печатом. Пре неколико дана објављена је вест да постоји база од чак 400.000 имена грађана Србије са личним подацима и иноформацијама за кога гласају, која је наводно била у поседу једне, а сада је друге политичке странке. Могуће је да су аутори манипулаторског памфлета користили управо ову базу.

Доста је било нема никакве везе са флајерима који се деле. Нисмо их ни штампали ни дистрибуирали. Реч је о срамном фалсификату којем је циљ да нанесе штету покрету Доста је било и председничком кандидату Саши Радуловићу. Доста је било поднеће кривичну пријаву.

[ezcol_1third][/ezcol_1third] [ezcol_1third][/ezcol_1third] [ezcol_1third_end][/ezcol_1third_end]

Ставови покрета Доста је било о другим председничким кандидатима су доступни и свима познати. Не служимо се блаћењем на флајерима и убацивањем таквог садржаја у сандучиће. На нашим флајерима промовишемо свог кандидата, наше вредности и циљеве и објашњавамо зашто је наш кандидат најбољи.

Доста је било наслућује из чије кухиње долазе овакве подвале. Из исте оне којој су ДЈБ и Саша Радуловић непремостив политички проблем, а поуздано знамо да су међу њима они који сврху свог постојања виде у нападима на ДЈБ.

Доста је било

Доста је било

12
Оставите коментар

avatar
2500
9 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
DRAGISAZoricaДоста је билоvolim i ja vasTanja Recent comment authors
најновији најстарији
ovozemaljka
Гост
ovozemaljka

E, da Bog da ko drugom jamu kopa sam u nju padne.

moglysha
Гост
moglysha

Dace Bog. Dokle ide njihova prljavstina I metode , fore ko nacistima…

Boška
Гост
Boška

Ovo morate i u medije!!! Obavezno!!!

Igor Mitrović
Гост
Igor Mitrović

U MEDIJE SA OVIM!!! Siguran sam da već radite na tome.

Pa kako čovek, čak i pristojan kakav sam ja 🙂 ne poželi da vikne – Seme im se pokvareno zatrlo!

Goci
Гост
Goci

Ovo je preposlednji nivo diktature… Samo smo na korak od politički inspirisanih ubistava.

Severna Koreja ili severna Evrope (Švedska, Danska, Norveška…) – birajte šta želite od Srbije.

Đorđe
Гост
Đorđe

Da je Hitler imao Vučića, Gebels bi bio nepoznati ćato u nekoj nižoj vojnoj jedinici ranga odeljenja ili voda. Vjerujem u Srbiju gdje će za ovo AV odgovarati na javnom suđenju. Dosta je bilo. Ideeemoooooo…….

Tomy
Гост
Tomy

Uzvratite ne istom merom ali slicnim nastupom. Na primer, odstampate flajere sa tekstom: „kolika ti je plata“, „znas li nekog da se zaposlaio a da nije u SNS-u“ i sl. Koristite istu municiju. Svakako necete nista slagati kao oni.
To su radili i sa jos jednom opozicionom strankom, oni su im uzvratili, doduse sa blef informacijom, i ne vidim da ih vise cackaju.

Tanja
Гост
Tanja

Morate dati saopstenje za medije, ovo je stvarno podlo,cime se oni sve sluze, neverovatno

Zorica
Гост
Zorica

И више него подло и сваки пут пред изборе-симтоматично.

volim i ja vas
Гост
volim i ja vas
Danilo Novakovic
Гост
Danilo Novakovic

Sve što govori Branko Klanšček, inače odavno bivši izbačeni član DJB, su izmišljotine. Uvek se pojavi pred izbore kako bi blatio pokret.

DRAGISA
Гост
DRAGISA

NEKO OVO NAMERNO RADI U ZEMLJI CUDA NAPRAVILI SU DRZAVNE INSTITUCIJE SAMO ZA PARTISKE LJUBIMCE I U ZEMLJI JA NASTALA ANARHIJA ZAKONI SE NE POSTUJU NEZAPOSLJENOST VELIKA NAROD RADI SAMO KOLIKO ZA SEBE DA IMA A ZA SVE DRUGO GA BAS BRIGA PRAVA ANARHIJA.JA PEVAM PESMU NECU JEDAN NECU DVA TRI PRESEDNIKA HOCU JA MODA CE OD OVOLIKO KANDIDATA TRI NAJBOLJE VLADALI U ZEMLJI CUDA