Београд Политика Саопштењe

Лажни флајери ДЈБ у поштанским сандучићима

Изборни штаб Доста је било обавештава јавност да су се појавили лажни флајери са ознакама нашег покрета у којима се нападају двојица опозиционих председничких кандидата Вук Јеремић и Саша Јанковић. Најоштрије осуђујемо ову манипулацију чији је главни циљ да се облати Доста је било и обесхрабре опозиционо оријентисани бирачи да изађу на изборе тако што им се пласира лажна слика о сукобу.

Украден је наш фонт и облик слова, фотографија нашег кандидата Саше Радуловића, главна поруке кампање, али садржај је лажан. То није наш флајер. Оно што је веома забрињавајуће је што их грађани добијају у ковертама адресираним на своје име. Летак који је до нас стигао обраћа се грађанима београдске општине Врачар.  

У питању очигледно још један пример злоупотребе података о личности пошто су леци стигли у коверти с печатом. Пре неколико дана објављена је вест да постоји база од чак 400.000 имена грађана Србије са личним подацима и иноформацијама за кога гласају, која је наводно била у поседу једне, а сада је друге политичке странке. Могуће је да су аутори манипулаторског памфлета користили управо ову базу.

Доста је било нема никакве везе са флајерима који се деле. Нисмо их ни штампали ни дистрибуирали. Реч је о срамном фалсификату којем је циљ да нанесе штету покрету Доста је било и председничком кандидату Саши Радуловићу. Доста је било поднеће кривичну пријаву.

[ezcol_1third][/ezcol_1third] [ezcol_1third][/ezcol_1third] [ezcol_1third_end][/ezcol_1third_end]

Ставови покрета Доста је било о другим председничким кандидатима су доступни и свима познати. Не служимо се блаћењем на флајерима и убацивањем таквог садржаја у сандучиће. На нашим флајерима промовишемо свог кандидата, наше вредности и циљеве и објашњавамо зашто је наш кандидат најбољи.

Доста је било наслућује из чије кухиње долазе овакве подвале. Из исте оне којој су ДЈБ и Саша Радуловић непремостив политички проблем, а поуздано знамо да су међу њима они који сврху свог постојања виде у нападима на ДЈБ.

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар