Kampanja

Radulović Novosađanima: Spreman sam da menjam parazitski sistem

Novi Sad - “Neću kao Kalimero stajati i vikati nepravda. Nismo mi ništa lošiji, gluplji i drugačiji od drugih naroda. Problem je u parazitskom sistemu koji sam spreman da menjam. Mi moramo da pobedimo”, rekao je Saša Radulović, ministar privrede u ostavci i nosilac izborne liste grupe građana „Dosta je bilo – Saša Radulović“ na veoma posećenoj tribini koja je sinoć održana u Novom Sadu. Naš plan je, poručio je Radulović Novosađanima, regulatorna reforma, smanjenje nameta na rad, zaustavljanje arčenja novca kroz preduzeća koja ne rade i prekid javašluka.

Novi Sad – “Neću kao Kalimero stajati i vikati nepravda. Nismo mi ništa lošiji, gluplji i drugačiji od drugih naroda. Problem je u parazitskom sistemu koji sam spreman da menjam. Mi moramo da pobedimo”, rekao je Saša Radulović, ministar privrede u ostavci i nosilac izborne liste grupe građana „Dosta je bilo – Saša Radulović“ na veoma posećenoj tribini koja je sinoć održana u Radio kafeu u Novom Sadu.

Naš plan je, poručio je Radulović Novosađanima, regulatorna reforma, smanjenje nameta na rad, zaustavljanje arčenja novca kroz preduzeća koja ne rade i prekid javašluka.

Sasa Radulovic - Novi Sad
Za vreme prethodne Vlade, nastavio je, počelo je cementiranje parazitskog partijskog sistema na štetu građana a sadašnja Vlada je to nasledila i usavršila uz medijski mrak. Radulović je pojasnio da imamo “perpetuum-mobile” ekonomiju u kojoj se sve subvencioniše i dotira iz budžeta. Gotovo niko ne može sam nešto da napravi te zbog toga, kaže, tonemo u sve dublju krizu, dok javna preduzeća vode partijski kadrovi koji deo svojih primanja odvajaju za stranku.

ns1
Takvo stanje mora da se menja, kategoričan je bio Radulović, koji smatra da nije problem svest građana, već sistem. Ako zaradite 300 evra, dao je primer, državi morate da date 120. To tako ne može. On je dodao da reforme dovode do privrednog rasta, što će dovesti do veće zaposlenosti, a to do višeg životnog standarda.

ns2
Hoću da napravim društvo, nastavio je, u kojem moje dete može da uspe na osnovu toga šta zna, a ne koga zna. „Ovo je tek početak. Izlazimo na teren, razgovaraćemo sa građanima po celoj Srbiji. Neću odustati od onoga što sam započeo“ poručio je na kraju Radulović Novosađanima.

Oznake

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Bilo bi lepo kad bi posetili Sremsku Mitrovicu sa jednom od vasih tribina, da malo animirate narod u sremskom okrugu kako bi shvatili da postoji drugi nacin i resenje krize a ne samo kukanje i gledanje u svevisnjeg boga i cekati resenje sa neba (helikoptera).

  • Apsolutno podrzavam rad g-din Radulovica i njegovog tima koje je izabrao da bi se raskrinkao parazitski sistem,sa izjavom da moje dete radi i zivi od svog rada a ne koga zna.Da se prestane sa partokratskim zaposljavanjem jer obesmisljava svaki vid ucenja i usavrsavanjem coveka dok se neznalice po partijskoj liniji zaposljavaju.Kada vise nisam mogao da izdrzim taj bezobrazluk vladajucih decu sam poslao da rade u Sloveniji da se ne bi demoralisali, jer su i sami uvideli ko treba da ih predstavlja!?!?NA ZALOST!!!!

  • Gospodine Raduloviću imao sam čast i priliku da prisustvujem vašoj promociji u Novom Sadu, bilo je vrlo prijatno osetiti jednu drugačiju atmosveru, pokretačku, zdravorazumsku, atmosveru koja odiše ljudskom principijelnošću i onim čega već dugo nema na našoj političkoj sceni, iskrenošću, koja pleni. Kada se sve to i još mnogo toga, dešava u prisustvu mnogobrojnih građana, ovog puta Novosađana, željnih da čuju glas razuma i da postave mnogo pitanja, na koja dobijaju kratak, jasan i ubedljiv odgovor, vrlo često nagrađivan aplauzom, onda to govori mnogo. Želim da istrajete u svojim vizijama, uz našu sve veću podršku i hteo bih da vam poručim da što više vremena, koliko vam to vaše mogućnosti dozvoljavaju, iskoristite za kontakt i neposredan razgovor sa građanima, kao i kroz pojavljivanje na medijima, jer samo tako ćete dobijati sve veću podršku garađana širom Srbije. Veliki pozdrav i sretno.

  • Saša, računajte na moj glas. Iz aviona se vidi da vi niste iz ove trule, grobljanske politike, da ste normalan čovek kome je sve perfektno jasno kako državne institucije funkcionišu. Kada sam video da ste elektroinženjer kao i ja, sve mi je bilo jasno. Držim vam fige, sve vam najbolje želim i molim se da narod prepozna koliko ga ustvari volite ovom zdravom, poštenom idejom koju imate. Zaista ne bih lako podneo da se razočaram u vas, da postanete kao i oni i ništa ne uradite. Vratili ste dostojanstvo narodu, samo napred, uz vas smo!
    P.S. Nijedan narod u svojoj kulturi nema zabeleženu misao kakvu ima srpski zahvaljujući Njegošu:
    “Neka bude što ne može biti!”