Кампања Преносимо

Листа Саше Радуловића у акцији "Промоција новог Мерцедеса"

Активисти листе "Доста је било - Саша Радуловић" данас су, у оквиру предизборне кампање, спровели акцију "Промоција новог Мерцедеса". Ова листа је од Владе Србије и првог потпредседника Александра Вучића затражила да сви инвестициони уговори у Србији буду јавни, без тајних клаузула које могу бити штетне по државу.

Активисти листе “Доста је било – Саша Радуловић” данас су, у оквиру предизборне кампање, спровели акцију “Промоција новог Мерцедеса”.

Ова листа је од Владе Србије и првог потпредседника Александра Вучића затражила да сви инвестициони уговори у Србији буду јавни, без тајних клаузула које могу бити штетне по државу.

Са данашње протестне шетње, у којој је учествовало око 20 активиста, али не и бивши министар привреде Саша Радуловић, посебно је критикован уговор, као и јуче представљен прототип аутобуса који је београдски Икарбус изградио на шасији немачког Мерцедеса.

Носилац листе Саша Радуловић написао је на Твитеру: “Када може шасија коју је Икарбус купио од Мерцедеса да буде инвестиција, можемо и ми да возимо нацртан аутобус”.

Када може шасија коју је Икарбус купио од Мерцедеса да буде инвестиција, можемо и ми да возимо нацртан аутобус 🙂 https://t.co/JqhYF85h07
— Саша Радуловћ

Млади активисти групе грађана “Доста је било” носили су макету с натписом ћирилицом “Вучићев Мерцедес – маде ин Сербиа”. Тај аутобус, који, како су навели, они носе брзином од пет километара на сат, бржи је од Вучићевих реформи. “Провозали” су га од палате “Албанија” до Владе Србије.

Активиста Вук Велебит је затражио да сви инвестициони уговори у Србији буду јавни, да би грађани знали последице уговорених послова.

Извор: Нови магазин
Линк: http://www.novimagazin.rs/izbori2014/lista-sase-radulovica-sprovela-akciju-promocija-novog-mercedesa

Доста је било

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Podržavam većinu vaših stavova, ali ne i ovaj performans sa nacrtanim autobusom. Niste se time narugali samo Vučicu, već i radnicima Ikarbusa koji su na tom autobusu radili, kao i mnogim drugim radnicima koji se hvataju za slamku nade da će ponovo imati posao. Ova bi akcija bila super kao deo satirične predstave u pozoristu ili na TV, ali ne za onoga koji želi da se ozbiljno bori u Skupštini Srbije. Ako zaista želite širu podršku, onda morate naći način da komunicirate sa potencijalnim glasačima. Ako želite da menjate Srbiju, onda se obraćajte narodu Srbije onakvom kakav jeste.