Преносимо

Штетан уговор са Етихадом

Бивши министар привреде и носилац изборне листе "Доста је било" оценио је да је уговор о оснивању Ер Србије штетан за државу. Радуловић је изјавио да потпредседник Владе Александар Вучић не би смео да објави уговор са Етихадом о оснивању Ер Србије, јер је штетан за државу и значио би политички крај СНС.

Нови Сад – Бивши министар привреде и носилац изборне листе “Доста је било” оценио је да је уговор о оснивању Ер Србије штетан за државу.

Радуловић је изјавио да потпредседник Владе Александар Вучић не би смео да објави уговор са Етихадом о оснивању Ер Србије, јер је штетан за државу и значио би политички крај СНС.

JAT_Etihad

Радуловић је на трибини у Новом Саду казао да је штетна приватизација спроведена и у случају Вршачких винограда, али да оне који су такве штетне уговоре потписивали та чињеница не интересује.

“Ми не критикујемо Александра Вучића због њега самог, већ због ‘паразитског система’ који ће иза њега остати будућим генерацијама. Вучић није наша мета, али он не жели реформе јер ако тај систем буде демонтиран он више неће хранити његову странку”, казао је Радуловић.

Он је казао да ни могућа опозиција у Србији не жели реформе, јер ако се оне десе ни њихови страначки кадрови више неће моћи да се крију у јавном сектору.

Радуловић је додао да је Србији потребан универзални систем социјалне и здравствене заштите, као и реформа пензионог система, који ће моћи да функционишу несметано само онда ако привреда буде јака.

“Када се успостави здрав систем, економија онда може да почне да се бави ефикасношћу, квалитетом, конкурентношћу и прављењем профита, да инвестира и запошљава. Социјалну политику треба да води држава”, казао је он.

Како је рекао, субвенције нису довољне за побољшање стања у економији, већ ће нова радна места донети стабилна домаћа привреда и домаћи прозиводјачи, који ће се оснажити смањењем пореских оптерећења, а посебно доприноса за раднике.

Извор: БЕТА
Линк: http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2014&mm=03&dd=10&nav_id=822081

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Gledala sam jutros Dusana Pavlovica u Kaziprstu, bio je odlican. Ja sam odluku donela cim sam cula da se sakupljaju potpisi / i ja sam svoj dala/. Medjutim, jako je vazno siriti krug. Ja pisem i javljam se rodjacima , prijateljima, svima za koje znam da su neodlucni. Na argument da to moze biti izgubljen glas jer tesko da cemo preci cenzus odgovaram ” nas glas i onako propada, svi ostali su deo parazitskog sistema, samo ovo su posteni ljudi”. I da znate, dosta dobro zvuci kao argument, zamisle se ljudi.

  • Ako neko još uvek sumnja u PPV metode i namere evo linka ka stranici na kojoj se jasno vidi kako se botovi spremaju i organizuju za masovno blaćenje političkih protivnika kroz neke zatvorene grupe na fejsbuku. Indikativno je da im je najveći trn u oku i shodno tome glavna meta upravo g. Saša Radulovic, nije ni čudo kad znamo da istina najviše boli i uvek pogađa pravo u metu. Bacite pogled, koliko vam stomak dozvoli jer je zaista odvratno na šta su sve ljudi spremni.. Videcete i koji su im glavni motivi za bot-delatnosti: obećana zaposlenja i avanzovanje u stranci.. JEZIVO. Stop parazitima dok nas nisu potpuno pojeli!

    http://snsleaks.tumblr.com