Саопштењe

Прикупљање помоћи и сутра – 18. маја

И сутра, 18. маја, помоћ за угрожене у поплављеним подручјима можете донети у просторије покрета “Доста је било” у Београду и Крагујевцу. Молимо све које су у могућности да помогну и донесу флаширану воду, конзервирану храну, средства за дезинфекцију, гумене чизме, ћебад, пешкире, одећу и сл.
Адреса:
Београд
Венизелосова 50 (Ђуре Ђаковића)
Тел: 011/339-22-74
Време: 10 – 18ч

Крагујевац
Карађорђева 34
Тел: 063/10-19-189 и 065/300-90-90
Време: 10 – 18ч

Охрабрујемо све грађане да се одазову позивима кризних штабова. Такође, молимо вас да делите искључиво проверене и потврђене информације од стране градских, покрајинских и републичких кризних штабова, као и да се придржавате њихових званичних упутстава.

Доста је било

Коментар

Кликни овде да поставиш коментар

  • Bože oprosti, jedinu korist od ovih poplava će imati upravo ova nesposobna vlast, sad imaju izgovor za naredne četiri godine.
    Znam da ovo nije baš u vezi sa tekstom, oprostite, moram malo da olakšam sebi – ja sam iz okoline Šapca, iz jednog sela koje, ne znam zbog čega, kao treba da bude evakuisano, a mi ovde bez ikakvih informacija, na telefon kriznog štaba u Šapcu se niko ne javlja, na tv-u se samo smenjuju face i njihove izjave, a pravih konkretnih informacija nema. Uopšte sve ovo oko Šapca je veoma nejasno, da li je u pitanju propaganda ili nesposobnost, ili oboje zajedno, ne znam, poplava će doći i proći, ali ovi…