Saopštenje

Prikupljanje pomoći i sutra – 18. maja

I sutra, 18. maja, pomoć za ugrožene u poplavljenim područjima možete doneti u prostorije pokreta “Dosta je bilo” u Beogradu i Kragujevcu. Molimo sve koje su u mogućnosti da pomognu i donesu flaširanu vodu, konzerviranu hranu, sredstva za dezinfekciju, gumene čizme, ćebad, peškire, odeću i sl.
Adresa:
Beograd
Venizelosova 50 (Đure Đakovića)
Tel: 011/339-22-74
Vreme: 10 – 18č

Kragujevac
Karađorđeva 34
Tel: 063/10-19-189 i 065/300-90-90
Vreme: 10 – 18č

Ohrabrujemo sve građane da se odazovu pozivima kriznih štabova. Takođe, molimo vas da delite isključivo proverene i potvrđene informacije od strane gradskih, pokrajinskih i republičkih kriznih štabova, kao i da se pridržavate njihovih zvaničnih uputstava.

Dosta je bilo

Komentar

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Bože oprosti, jedinu korist od ovih poplava će imati upravo ova nesposobna vlast, sad imaju izgovor za naredne četiri godine.
    Znam da ovo nije baš u vezi sa tekstom, oprostite, moram malo da olakšam sebi – ja sam iz okoline Šapca, iz jednog sela koje, ne znam zbog čega, kao treba da bude evakuisano, a mi ovde bez ikakvih informacija, na telefon kriznog štaba u Šapcu se niko ne javlja, na tv-u se samo smenjuju face i njihove izjave, a pravih konkretnih informacija nema. Uopšte sve ovo oko Šapca je veoma nejasno, da li je u pitanju propaganda ili nesposobnost, ili oboje zajedno, ne znam, poplava će doći i proći, ali ovi…