Економија Саопштењe

У одбрану новчаника

Покрет “Доста је било – Саша Радуловић” снажно подржава Марш пореских обвезника и позива своје чланове и симпатизере да му се придруже у суботу, 20. септембра, у 12ч, код СКЦ-а.

Марш пореских обвезника, под слоганом „Одбрани новчаник“ другу годину заредом организује Либертаријански клуб – Либек, захтевајући ниже порезе, мању јавну потрошњу и обуздавање јавног дуга, што представља део програма и покрета „Доста је било“.

Имајући у виду све гласније најаве подизања пдв-а, које ће заједно са осталим мерама Владе произвести катастрофалне ефекте, сматрамо да је учествовање на Маршу грађанска одговорност и важан вид борбе против партократског система и нетранспарентне политике Владе Србије.

На Маршу ће учествовати и Саша Радуловић са својим сарадницима.

Ознаке

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • А зашто су транспаренти на латиници ако вам је ова страница на ћирилици? Ако наводно неко брине о народу треба да брине и о писму којим ту бригу изражава.

  • PDV je najnepravicniji porez koji se placa drzavi I svako povecanje istog, direkno povecava jaz izmedju bogatih I siromasnih.Ako uz ovo dodamo najvljeno smanjenje plata I penzija, onda je ocigledno na cijoj strani je vladajuca partija I njeni “socijalisticki” trabanti

    .Bez pravih ekonomskih mera (hitno zatvaranje ili ev. prodaja nerentabilnih javnih preduzeca; drasticnog smanjenja drzavne administracije ), javni dug ce se samo povecavati.

  • Potpuno podržavam sve akcije ovakvog tipa jel je ovo prevršilo svaku meru voda ne da je do grla nego iznad glave.Samo nas po malo puštaju da izronimo da malo uadhnemo vazduh i opet nas potope i tako naizmenično.Po raznim komisijama upravnim odborima i slično imaih ko kusih pasa i to sa velikim primanjima plus mnoge druge beneficije ali narod je besan živi u izobilju i samo mu trpaj namete da rulja ne podivlja od izobilja.

  • Kako da se odbranim od pljcke koju sprovodi ova vlast..Ako poreska uprava odredi dva puta vecu cenu od realne i ako im ja ponudim poslovni prostor za duplo manju cenu od procenjene,a oni na to odgovaraju da se oni ne bave kupoprdajom..Gde je izlaz?