Ekonomija Saopštenje

U odbranu novčanika

Pokret “Dosta je bilo – Saša Radulović” snažno podržava Marš poreskih obveznika i poziva svoje članove i simpatizere da mu se pridruže u subotu, 20. septembra, u 12č, kod SKC-a.

Marš poreskih obveznika, pod sloganom „Odbrani novčanik“ drugu godinu zaredom organizuje Libertarijanski klub – Libek, zahtevajući niže poreze, manju javnu potrošnju i obuzdavanje javnog duga, što predstavlja deo programa i pokreta „Dosta je bilo“.

Imajući u vidu sve glasnije najave podizanja pdv-a, koje će zajedno sa ostalim merama Vlade proizvesti katastrofalne efekte, smatramo da je učestvovanje na Maršu građanska odgovornost i važan vid borbe protiv partokratskog sistema i netransparentne politike Vlade Srbije.

Na Maršu će učestvovati i Saša Radulović sa svojim saradnicima.

Oznake

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • A zašto su transparenti na latinici ako vam je ova stranica na ćirilici? Ako navodno neko brine o narodu treba da brine i o pismu kojim tu brigu izražava.

  • PDV je najnepravicniji porez koji se placa drzavi I svako povecanje istog, direkno povecava jaz izmedju bogatih I siromasnih.Ako uz ovo dodamo najvljeno smanjenje plata I penzija, onda je ocigledno na cijoj strani je vladajuca partija I njeni “socijalisticki” trabanti

    .Bez pravih ekonomskih mera (hitno zatvaranje ili ev. prodaja nerentabilnih javnih preduzeca; drasticnog smanjenja drzavne administracije ), javni dug ce se samo povecavati.

  • Potpuno podržavam sve akcije ovakvog tipa jel je ovo prevršilo svaku meru voda ne da je do grla nego iznad glave.Samo nas po malo puštaju da izronimo da malo uadhnemo vazduh i opet nas potope i tako naizmenično.Po raznim komisijama upravnim odborima i slično imaih ko kusih pasa i to sa velikim primanjima plus mnoge druge beneficije ali narod je besan živi u izobilju i samo mu trpaj namete da rulja ne podivlja od izobilja.

  • Kako da se odbranim od pljcke koju sprovodi ova vlast..Ako poreska uprava odredi dva puta vecu cenu od realne i ako im ja ponudim poslovni prostor za duplo manju cenu od procenjene,a oni na to odgovaraju da se oni ne bave kupoprdajom..Gde je izlaz?