Војводина Саопштењe

Покрет “Доста је било – Саша Радуловић” отвара канцеларију у Новом Саду

Покрет “Доста је било – Саша Радуловић” јача своју мрежу локалних огранака. Сутра новосадски огранак добија своје просторије које ћемо вам у Улици Др. Лазе Станојевића бр. 3 отворити у 12 сати, када је заказана и конференција за новинаре.

Представићемо Зорана Николића, нашег одборника у Скупштини Новог Сада, који је од августа 2014. године до фебруара ове године наступао као самостални одборник, а сада је приступио нашем Покрету. Зоран Николић је економиста који је био члан ДС-а од 1999.године до 2014.године на чијој листи је и избаран за одборника.

Одборник Зоран Николић ће у Скупштини Новог Сада заступати идеје покрета “Доста је било – Саша Радуловић”. Нама је задовољство да нам се придружују људи од кредибилитета који су препознали да се, за разлику од других политичких организација, руководимо принципима стварања уређене државе, а не личном користи.

Политика покрета “Доста је било – Саша Радуловић” је да мандати припадају посланицима и одборницима и да су они слободни да, по својој савести остану верни својим вредностима и принципима, а не странкама. Са друге стране, осуђујемо свако “прелетање” које је мотивисано личним интересом, новчаним или неновчаним у виду радног места.

Покрет “Доста је било – Саша Радуловић” има три одборника у Скупштини општине Савски Венац, два одборника у Скупштини општине Чачак и једног одборника у Вршцу.

Ознаке

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар