Војводина Саопштењe

Позив јавности и медијима: Одбранимо слободу говора и окупљања у Футогу

Покрет “Доста је било – Саша Радуловић” позива јавност и медије да се окупе у центру Футога у четвртак, 26. марта у 17 часова, и слободно и јавно критикују одлуку Александра Вучића да отима новац од пензионера и њиме плаћа своје партијске паразите.

Окупљањем ћемо показати да грађани Футога имају право да мисле другачије, да то јавно кажу или да чују другачије аргументе. Показаћемо да насиље и претње не могу бити јачи од Устава, закона и права на слободу изражавања. Бићемо убедљивији ако нас подржите у намери да грађане Футога ослободимо страха и претњи виђених у Мајданпеку, Врбасу, Мионици, Зајечару и другим градовима Србије.

Чланови локалног СНС-а су прошле недеље спречили одржавање трибине „Не дамо пензије паразитима“ који је „Покрет Доста је било –Саша Радуловић“ покушао да одржи у једном приватном ресторану у Футогу, а затим и у Месној заједници.

Ми не одустајемо и зато ћемо сутра у центру Футога, на платоу испред Месне заједнице, Улица Цара Лазара 42, јавно говорити о неморалној, неуставној и штетној одлуци Александра Вучића да смањи плате и пензије, као и о начинима да пензионери заштите своја права.
Гост јавне трибине биће Саша Радуловић, председник Покрета.

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар