Vojvodina Saopštenje

Poziv javnosti i medijima: Odbranimo slobodu govora i okupljanja u Futogu

Pokret “Dosta je bilo – Saša Radulović” poziva javnost i medije da se okupe u centru Futoga u četvrtak, 26. marta u 17 časova, i slobodno i javno kritikuju odluku Aleksandra Vučića da otima novac od penzionera i njime plaća svoje partijske parazite.

Okupljanjem ćemo pokazati da građani Futoga imaju pravo da misle drugačije, da to javno kažu ili da čuju drugačije argumente. Pokazaćemo da nasilje i pretnje ne mogu biti jači od Ustava, zakona i prava na slobodu izražavanja. Bićemo ubedljiviji ako nas podržite u nameri da građane Futoga oslobodimo straha i pretnji viđenih u Majdanpeku, Vrbasu, Mionici, Zaječaru i drugim gradovima Srbije.

Članovi lokalnog SNS-a su prošle nedelje sprečili održavanje tribine „Ne damo penzije parazitima“ koji je „Pokret Dosta je bilo –Saša Radulović“ pokušao da održi u jednom privatnom restoranu u Futogu, a zatim i u Mesnoj zajednici.

Mi ne odustajemo i zato ćemo sutra u centru Futoga, na platou ispred Mesne zajednice, Ulica Cara Lazara 42, javno govoriti o nemoralnoj, neustavnoj i štetnoj odluci Aleksandra Vučića da smanji plate i penzije, kao i o načinima da penzioneri zaštite svoja prava.
Gost javne tribine biće Saša Radulović, predsednik Pokreta.

Oznake

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar