Безбедност Саопштењe

Осуда напада на премијера Србије

Покрет “Доста је било- Саша Радуловић” најоштрије осуђује напад на премијера Србије Александра Вучића у Поточарима.

Насиље нема оправдање.

Друштвима у региону је потребно помирење и поглед у заједничку будућност. Позивамо политичаре и владе свих држава у региону да престану са распиривањем националистичке реторике и да покажу саосећање и слух за жртве других.

Доста је било

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Vučić je političar sa teretom i objektivno mu nije mesto u Srebrenici kao predstavniku Rep. Srbije. On je jednostavno naša sramota. Izjava da će za jednog srbina stradati sto muslimana u demokratskom društvu, sa uređenim političkim sistemom, znači političko samoubistvo. Mi to društvo nismo bilo onda, a nismo i danas. Zato je on danas premijer. Nadam se de će, koliko god mi takav politički instrument bio mrzak, političari koji su davali slične sramotne izjave u Narodnoj skupštini biti jednog dana lustirani, bez mogućnosti da se ikada ponovo bave politikom. Naravno Vučić nije jedini takav političar: Šešelj, Drašković,…. Lustraciju, bez dileme, treba sprovesti i za sve političare koji su obesmišljavali demokratski politički sistem blanko ostavkama u Narodnoj Skupštini. To bi bila obaveza društva koje sada nije ali želi da postane demokratsko.

  • Nekako nemogu da se dogovorim sa sobom.Za osudu je napad na premijera, ali kad zagrebes, pa vidis KO je premijer, kako je ZADUZIO te ljude preko Drine,i dalje mislim kao na pocetku teksta.