Војводина Најава

“Последњи воз” у Новом Саду, уторак 25. августа

Велика акција покрета “Доста је било-Саша Радуловић”, у којој прикупљамо потписе против финалне распродаје државне имовине, одржаће се у Змај Јовиној улици у Новом Саду, у уторак 25. августа од 18.00 до 21.00 сат.

У акцији ће са грађанима разговарати лидер покрета Саша Радуловић и други истакнути активисти из Војводине.

“Последњи воз. ТВОЈА земља или ЊИХОВА држава” је петиција с циљем да онемогући законе којима Александар Вучић жели да увећа своје богатство и утицај, као и својих пријатеља, кумова и пословних партнера.

 

Radulovic-pewticija

 

Ако му прођу измене Закона о пољопривредном земљишту, примена новог Закона о конверзији земљишта, ако Телеком и државну инфраструктуру преда стратешком партнеру, ако дедињске виле, луксузне станове и пословни простор, као и највредније приобаље Београда распрода, постаћемо јефтина најамна снага, у сиромашној држави, у туђим богатим компанијама.

Ухвати Последњи воз. Потпиши петицију.

ПРОТИВ давања пољопривредног земљишта у Војводини великим корпорацијама

ПРОТИВ поклањања грађевинског земљишта тајкунима

ПРОТИВ продаје Телекома стратешком инвеститору

ПРОТИВ продаје инфраструктуре и природних ресурса


 

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Danas, 25.8.2015. oko 20 časova, sam na Trgu slobode uzeo peticiju, predstavio se gospodinu Saši Raduloviću, i započeo razgovor o njegovoj hrabrosti da se prihvati pozicije ministra privreda Srbije. U toku samo nekoliko trenutaka on je pokazao svoju nesposobnost i nespremnost da vodi argumentovan dijalog sa slobodnim građaninom Novog Sada, a došao je verovatno s namerom da se predstavi javnosti sa svojim programom za spasavanje Srbije! Kao javna ličnost, sa ambicijom da se ozbiljnije bavi politikom, on mora biti spreman i sposoban da vodi i manje prijatne dijaloge sa ljudima koji imaju suprotno mišljenje i nisu došli samo da ga gledaju i tapšu mu. Očigledno dotični gospodin nije još sazreo da se ozbiljnije bavi politikom, a još manje da uspešno igra tako važnu ulogu kao što je ministar privrede. On je stigao na ove prostore ili kasno, jer takvih spasilaca je ovaj narod već imao prilike da se nagleda i nasluša ili rano, i da još nije došlo njegovo vreme!? Želim mu da još jednom dobro razmisli i da se zapita gde mu je mesto!.Kulltura dijaloga i emocionalna inteligencija su zaista veoma važni u životu svi ljudi, a posebno javnih ličnosti. Iskreno, stranački neobojen, građanin Novog Sad.