Преносимо

Миленовић: Популизам Вучићеве владе уместо борбе против корупције

Упркос обећању премијера Александра Вучића да ће се обрачунати са корупцијом, ниједна од 24 спорне приватизације из времена претходних влада није добила правосудни епилог, а у међувремену су се нанизале и нове афере. Ако премијер Србије за шефа кабинета може да има државног секретара и партијског војника Млађана Динкића, за мене је све могуће. Све док међународна заједница буде волела Вучића и док јој у фокусу буде решавање Косова, наши животи су за њих неинтересантни и потпуно их не занимају, каже, поред осталог, у интервјуу за РСЕ Мирослава Миленовић, чланица Савета за борбу против корупције.

Интервју можете видети овде.

milenovic

Доста је било

Доста је било

2
Оставите коментар

avatar
2500
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
ETFovacЖарко Продановић Recent comment authors
најновији најстарији
Жарко Продановић
Гост
Жарко Продановић

OVO ZAPAŽANJE SE VEĆ ISKRISTALISALO. DOKLE GOD VUČIĆ RADI KAKO MU KAŽU I REŠAVA PITANJE KOSOVA, A ŠTO UKLJUČUJE I IZMENU USTAVA, NJIH MI NE INTERESUJEMO.

ETFovac
Гост
ETFovac

Pitanje koje sledi iz ovoge je: Da li je Kosovo vredno toga? Umesto sto poklanjaju zemlju u Vojvodini, bolje da poklone to sto ima na Kosovu, da ga priznaju i da se vec jednom resimo tog pitanja. Onog trenutka kada prizna Kosovo, ostace bez podrske jer interes vise ne postoji, a onda treba nastupiti i ukloniti ih jednom za svagda.