Преносимо

Миленовић: Популизам Вучићеве владе уместо борбе против корупције

Упркос обећању премијера Александра Вучића да ће се обрачунати са корупцијом, ниједна од 24 спорне приватизације из времена претходних влада није добила правосудни епилог, а у међувремену су се нанизале и нове афере. Ако премијер Србије за шефа кабинета може да има државног секретара и партијског војника Млађана Динкића, за мене је све могуће. Све док међународна заједница буде волела Вучића и док јој у фокусу буде решавање Косова, наши животи су за њих неинтересантни и потпуно их не занимају, каже, поред осталог, у интервјуу за РСЕ Мирослава Миленовић, чланица Савета за борбу против корупције.

Интервју можете видети овде.

milenovic

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • OVO ZAPAŽANJE SE VEĆ ISKRISTALISALO. DOKLE GOD VUČIĆ RADI KAKO MU KAŽU I REŠAVA PITANJE KOSOVA, A ŠTO UKLJUČUJE I IZMENU USTAVA, NJIH MI NE INTERESUJEMO.

    • Pitanje koje sledi iz ovoge je: Da li je Kosovo vredno toga? Umesto sto poklanjaju zemlju u Vojvodini, bolje da poklone to sto ima na Kosovu, da ga priznaju i da se vec jednom resimo tog pitanja. Onog trenutka kada prizna Kosovo, ostace bez podrske jer interes vise ne postoji, a onda treba nastupiti i ukloniti ih jednom za svagda.