Саопштењe Спољна политика

Честитка "МОСТ"-у

Председник покрета „Доста је било“ Саша Радуловић честитао је данас коалицији независних листа „Мост“ успех на парламентарним изборима у Хрватској. Честитка је упућена једном од лидера коалиције господину Петрову, градоначелнику Метковића.

 

CongratulationsFoto: cvent.com

 

Преносимо вам честитку

Господин др Божо Петров

“Мост” независних листа

 

Поштовани г. Петров,

Покрет “Доста је било – Саша Радуловић” честита Вам одличан резултат који је коалиција “Мост” остварила на изборима за Сабор и позиционирала се као нова снага, без које неће моћи да се формира будућа политика у Републици Хрватској.

Охрабрује чињеница да је значајан број грађана Хрватске препознао да држава неће кренути у бољем правцу уколико буду гласали за политичаре и странке које су политику до сада водили. Успели сте да мобилишете значајан део хрватске јавности око једноставне, а ипак храбре идеје, да нема нове политике са старим политичарима и да неће бити промене у партократском вођењу државе са лидерима који су огрезли у корупцију.

Покрет “Доста је било” дели принципијелне циљеве које је “Мост” истакао, а пре свега транспарентност, запошљавање стручњака и децентрализација власти.

Желимо Вам пуно успеха у раду и да истрајете на принципима за које се залажете.

 

Срдачан поздрав

Саша Радуловић

председник покрета

 

 

Ознаке