Војводина Пољопривреда Саопштењe

ПАОРИ, СРЕЋНО!

Тренутно нема важнијег питања у држави од овог које сте ви данас покушали да решите. Данас сте се борили за наду у будућност развоја својих пољопривредних газдинстава. Другим речима, борили сте се да и ваша деца добију прилику да обрађују српску пољопривредну земљу. И није пресудно то што нисте стигли у Београд. Није трагично ни то што неки од вас нису могли тракторима ни да изађу из својих села и градова. Јесте важно да вас је било довољно. Важно је то што сте имали одзив.

 

paori1

 

Данас сте показали да можете да сачувате достојанство и стојите мирно пред недаћом која вас је задесила. Паорски, а господски. Свака вам част. Сутра ћете, надам се, показати и да од свог права на економску логику бављења пољопривредом у земљи Србији немате намеру да одустанете. Немате намеру, а немате ни других опција.

Уопште није важно што нисте стигли у Београд. Важно је што ће информација о данашњим догађањима стићи много даље од вас и то што ће грађани у томе да вам помогну.

Није важно то што ће режимски медији дати све од себе да снимке исеку, да покажу да вас је било мање него што вас је стварно било, да вам умање значај и ускрате право на преношење поруке. Важно је да постоје друштвене мреже и да вам тај канал комуникације не могу ускратити.

ЗАТО, ХАЈДЕ ДА СВИ КЛИКНЕМО НА “SHARE” ЗА СВАКУ ОБЈАВУ КОЈУ ДАНАС БУДУ ИМАЛА УДРУЖЕЊА ПОЉОПРИВРЕДНИКА И КОЈА БУДЕ ГОВОРИЛА О ОВИМ ЉУДИМА КАО ЉУДИМА, И О ЊИХОВОЈ БОРБИ КАО ПРАВЕДНОЈ.

ПОМОЗИМО ИСТИНИ ДА СЕ ПРОБИЈЕ ДО БЕОГРАДА, ВЕЋ КАД СУ ТРАКТОРИ СПРЕЧЕНИ!

 

 

Повезани текстови:

[display-posts tag=”Земља” wrapper=”ul” include_date=”true”]
Ознаке
Доста је било

Доста је било

Коментар

Кликни овде да поставиш коментар

  • Poljoprivrednici samo napred. Nadam se da će te istrajati u vašim zahtevima. Sećam se 5. oktobra 2000. godine, kada sam bio u Beogradu na protestu. Kada su rudari prošli pored mene, bez straha i sa jasnim ciljem, sve je bilo lakše. Oni su mi ulili poverenje i nadu da će se nešto promeniti. Nažalost i oni i ja, kao i svi mi, izigrani smo nakon 5. oktobra. Sada mi vi budite nadu, ali nemojte nikome verovati na reč. Neka pokažu delima. Pozdrav svim ljudima koji ne žele ovo blato i kojima je dosta muljanja i lažnih obećanja.