Vojvodina Poljoprivreda Saopštenje

PAORI, SREĆNO!

Trenutno nema važnijeg pitanja u državi od ovog koje ste vi danas pokušali da rešite. Danas ste se borili za nadu u budućnost razvoja svojih poljoprivrednih gazdinstava. Drugim rečima, borili ste se da i vaša deca dobiju priliku da obrađuju srpsku poljoprivrednu zemlju. I nije presudno to što niste stigli u Beograd. Nije tragično ni to što neki od vas nisu mogli traktorima ni da izađu iz svojih sela i gradova. Jeste važno da vas je bilo dovoljno. Važno je to što ste imali odziv.

 

paori1

 

Danas ste pokazali da možete da sačuvate dostojanstvo i stojite mirno pred nedaćom koja vas je zadesila. Paorski, a gospodski. Svaka vam čast. Sutra ćete, nadam se, pokazati i da od svog prava na ekonomsku logiku bavljenja poljoprivredom u zemlji Srbiji nemate nameru da odustanete. Nemate nameru, a nemate ni drugih opcija.

Uopšte nije važno što niste stigli u Beograd. Važno je što će informacija o današnjim događanjima stići mnogo dalje od vas i to što će građani u tome da vam pomognu.

Nije važno to što će režimski mediji dati sve od sebe da snimke iseku, da pokažu da vas je bilo manje nego što vas je stvarno bilo, da vam umanje značaj i uskrate pravo na prenošenje poruke. Važno je da postoje društvene mreže i da vam taj kanal komunikacije ne mogu uskratiti.

ZATO, HAJDE DA SVI KLIKNEMO NA “SHARE” ZA SVAKU OBJAVU KOJU DANAS BUDU IMALA UDRUŽENJA POLJOPRIVREDNIKA I KOJA BUDE GOVORILA O OVIM LJUDIMA KAO LJUDIMA, I O NJIHOVOJ BORBI KAO PRAVEDNOJ.

POMOZIMO ISTINI DA SE PROBIJE DO BEOGRADA, VEĆ KAD SU TRAKTORI SPREČENI!

 

 

Povezani tekstovi:

[display-posts tag=”Zemlja” wrapper=”ul” include_date=”true”]
Oznake

Dosta je bilo

Komentar

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Poljoprivrednici samo napred. Nadam se da će te istrajati u vašim zahtevima. Sećam se 5. oktobra 2000. godine, kada sam bio u Beogradu na protestu. Kada su rudari prošli pored mene, bez straha i sa jasnim ciljem, sve je bilo lakše. Oni su mi ulili poverenje i nadu da će se nešto promeniti. Nažalost i oni i ja, kao i svi mi, izigrani smo nakon 5. oktobra. Sada mi vi budite nadu, ali nemojte nikome verovati na reč. Neka pokažu delima. Pozdrav svim ljudima koji ne žele ovo blato i kojima je dosta muljanja i lažnih obećanja.