Ауторски текст Београд Политика

Мисија министра Вујовића

Нађите другу државу – поручио је министар Душан Вујовић запосленима у здравству, просвети и култури.

Ова изјава показује да министар не брине о интересима грађана, о будућности наше државе у изузетно турбулентним временима, о нашој деци.
Нађите другу државу – поручује бивши службеник Светске банке. Његова основна мисија је да штити интересе своје бивше фирме – да се редовно враћају дугови. Но, ти дугови се не враћају из вишкова насталих способним управљањем. Дугове враћају наши пензионери, медицинари, просветари, запослени у култури. Дугове враћамо сви ми. Њихове дугове.
Нађите другу државу, и другу владу, господине Вујовићу.

Миленко Петронијевић

Члан покрета “Доста је било – Саша Радуловић”, Врачар

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Bravo za ovo, da neka Vujović nađe sebi drugu državu. A ne moje dete. Ne naša deca, ne naš pošten narod. Zgrožena sam da je radio u svetskoj banci.E, sad mi je tip-monstrum jasan. Do sada i nije bio. I znate šta? Dobro je da ja neću biti nikada vlast. Ja njemu i njemu sličnima od a-ž, ne bih omogućila do kraja njihovih života u ovoj zemlji ama baš nikakav posao. A sve oteto od naroda bih im uzela.Ne bi ološ ni za hleb imali. I uzela bih im pasoše, da ne mogu doći ni do onoga što su po belom svetu poostavljali za sebe. Ni članovima porodica njihovima, još 100 godina. Pa neka uživaju u svojim “dobrim” delima.

  • Sitan vladin aparatchik kog nisu mogle dve nesretne sluzbenice neke Beogradske poste da prepoznaju pre par meseci, pa su obe prekomandovane za Mladenovac. Direktor Krkobabic posle vadio fleke kao to tako redovno premestanje sluznenica itd. Jel kako da nije 🙂
    Sa ovom izjavom ce doticni ministrar postati prepoznatljiv sirokim narodnim masama.

    Na kraju sta reci, sram ga bilo te brade njegove…

  • Vujović je čovek postavljen od Svetske banke u Vladu Republike Srbije,posle “uspešno” sprovedene privatizacije u Ukrajini.Pošto živi i radi u Vašingtonu on je na privremenom radu u Srbiji.Džaba nam je da se zgražavamo i čudimo na njegovu izjavu.Umesto toga treba da tražimo od Svetske banke da povuče svog čoveka iz Vlade Republike Srbije(nikako njegovu ostavku).To će mu teže pasti nego da se traži njegova ostavka na mesto ministra.Vučić ne odlučuje o njemu,Kori,Mihailovićki…..