VIDEO Предавање Привреда

Предавање о финансирању иновација

Саша Радуловић је у Нишу одржао предавање о финансирању иновација. Предавање је изазвало велико интересовање и добили смо доста питања кад ће бити објављено. Потрудили смо се да направимо добар снимак и овом приликом можете да га погледате. За све креативне људе ово је користан материјал за упознавање како  та индустрија функционише у свету, а надамо се, и једног дана и код нас. Ширење предузетничког духа је веома важно за Србију.

 

NisPredavanje

 

Саша Радуловић је био веома успешан бизнисмен у САД и Канади. Оснивао је предузећа и развијао их од гараже до великих компанија. Сазнајте како се започиње и развија бизнис.

 

 

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Veoma kvalitetno predavanje, vidi se da znate o čemu pričate iz ličnog iskustva. Jedva čekam da ponovo gostujete na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, nadam se da hoćete.

    No, samo jedna digresija na Vaše predavanje. Čuvajte se oko “izmišljanja tople vode” prilikom prepisivanja zakona iz SAD i drugih uređenih zemalja koje ste pomenuli tokom izlaganja. Dosta južnoameričkih država je bukvalno prepisalo ustav SAD, pa se nisu proveli baš kako su se nadali. Uticaj neformalnih institucija je veoma značajan i njihov uticaj se ne sme zanemariti. Ekonomika tranzicije i ekonomski institucionalizam su teme koje se moraju uzeti u obzir prilikom donošenja zakona i krojenja “pravila igre” u Srbiji.

  • Slušah Vučićev prvi intervju (monolog) posle izbora koji je dao TV Prva + i jedva izdržah do kraja jer ne mogu da verujem koliko besmislica, uvreda, ironije i gluposti izgovara taj čovek.Ja mislim da ni on sam ne zna šta je sve izgovorio u tom nazovi intervjuu u kome on, uglavnom, sam pita i odgovara. Naspurot tome slušanje predavanja Saše radulovića je pravo zadovoljstvo jer čovek priča ono što dobro zna i to priča na jedan jasan i primeren način. Imao sam priliku i da ga slušam uživo na jednoj političkoj tribini, na kojoj je takođe iznosio svoje jasne stavove. Drago mi je da je dosta mladih i uopšte mislećih ljudi shvatilo da Radulović nudi nešto novo na našoj političkoj sceni. Ovo je čovek koji ima vizijui i hrabrost da sam izađe na izbore iako je bio pod najvećom medijskom blokadom.Drago mi je zbog te pobede i što moj glas nije izgubljen.
    sad mi je potpuno jasno zašto Vučić nije imao hrabrosti da izađe sa Radulovićem na TV duel.
    Bravo Raduloviću! Na tebi i DJB je velika odgovornost da u srpski parlament unesete ideje i principe političkog rada koje će zaživeti u našem narodu i dovesti do toga da u državi napravimo sistem koji će funkcionisati na opšte dobro naroda i kome će biti uspostavljena adekvatna regulacija, nadzor i pravila za sve.