Здравство Предавање

Вакцинација против ковида и турбо-рак. „Вишеструки тумори у више органа“. др Уте Кругер

Пренето са интернет странице Global Research
Напомена аутора: Ово је написано у част драгој породичној пријатељици која је успешно преболела свој недавни рак.

Мрзим наслов овог поста, али није постојао други наслов за овај пост. Налазимо се на тачки у којој информације брзо и жестоко долазе, и иако то помаже да нас гурнемо до преломне тачке на којој сви радимо, долази са толико бола и патње.

О аутору: Др Уте Кругер је истраживач и виши лекар на Универзитету Лундс у Шведској. Она је бивши шеф патологије, области у којој је радила последњих 25 година, са специјализацијом у дијагностици рака дојке последњих 18 година. Проучавала је хиљаде обдукција и узорака рака дојке. Она је изузетно упозната са индустријом и узрастом пацијената, величином тумора и степеном малигнитета су све у њеном пољу стручности и имали су природан ритам током своје каријере. Тај природни ритам се зауставио 2021. када је почело увођење вакцине.

Лекари за Covid Ethics објавили су интервју са њом у којем је поделила забринутост због неуобичајених карактеристика које су се појављивале у узорцима из прошле године.

  • Старост – Просечна старост узорака које је примила је опала, уз пораст броја узорака од људи између 30 и 50 година.
  • Величина – Др Кругеру је било необично да пронађе тумор величине 3 цм. У овом новом окружењу, она редовно виђа туморе од 4 цм, 8 цм, 10 цм, а повремено и од 12 цм. У шокантној анегдоти, пре 2 недеље је пронашла тумор од 16 цм који је заузимао целу дојку.
  • Вишеструки тумори – Др Кругер је почео да виђа више случајева вишеструких тумора који расту код истог пацијента, понекад чак и у обе дојке. Имала је 3 случаја у року од 3 недеље пацијената који су имали туморе који су расли у више органа. Један је имао туморе у дојци, панкреасу и плућима у року од неколико месеци након вакцинације.
  • Понављање – Дошло је до пораста броја пацијената који су били у ремисији од свог рака дуги низ година, а изненада су добили агресивно понављање рака убрзо након вакцинације.

Одлука да проговори

Докторка Кругер је у почетку мислила да су ови турбо карциноми, како их она назива, настали због одложених прегледа код лекара због карантина Цовид-а, али је тај период одавно завршен, а тумори и даље агресивно расту, и то код млађих пацијената. Неке од ових случајева пријавила је ФДА, и док су се неки виши службеници у почетку сложили да се састану с њом, сутрадан су отказали састанак без објашњења и послали телефонског агента да узме њен извештај.

Пре шест месеци др Кругер се појавила на панелу у Немачкој да изнесе своју теорију да вакцинација изазива агресивне туморе, и затражила је помоћ од лекара на том самиту у прикупљању података. Нажалост, мало њих је било вољно да прикупи те податке и подели их са њом.

Аутопсије

Део времена др Кругер троши на обдукције, а скренула је пажњу на бројне забрињавајуће аномалије.

  1. 60-годишњак је имао више малигних обољења. Добио је 2 дозе Цовид вакцине током хемотерапије, а затим је развио Гијен Баров синдром. Пронашла је запаљење кичмене мождине, мозга и крвних судова.
  2. Једна 80-годишња жена постала је парализована месец дана након вакцинације. Др Кругер је пронашла крварење у кичменој мождини близу врата, што никада раније није видела. Под микроскопом је видела упалу у суду која је изазвала руптуру и изазвала крварење. Пронашла је и упалу у срчаним мишићима, а то је миокардитис.
  3. Др Кругер је позван да реши спор између породице преминуле особе и лекара који су потписали обдукцију. Породица и њихов лекар веровали су да је смрт последица Цовид вакцине, али они који су извршили обдукцију нису дошли до било каквих налаза који би то потврдили и нису повезали смрт са вакцином. Када је др Кругер урадила сопствену аутопсију, пронашла је доказе о миокардитису и васкулитису – запаљењу крвних судова у плућима. Првобитна обдукција је или пропустила те сигнале или их није тражила, а породица је била у праву. Др Кругер је поделила своје мишљење, које је подржао још један патолог вишег нивоа из Немачке, да је смрт заиста била последица вакцине против Цовида.

Др Кругер је изнео 3 главна проблема са начином на који се обдукције тренутно изводе у пракси:

  1. Информације о пацијентима су аљкаве. Др Кругер је лично имао неколико случајева где су клиничари писали да је пацијент невакцинисан за обдукцију, а заправо је у њиховом медицинском досијеу било документовано да су вакцинисани за Цовид.
  2. Типична обдукција не изводи довољно дубоке прегледе да би се дијагностиковао основни узрок одређених здравствених проблема. Они не раде ригорозно хистопатолошко тестирање ткива у којима би се вероватно појавило оштећење вакцине, али које је неопходно да би се открили маркери повреде изазване вакцином, као што су имунолошки инфилтрати или шиљасти протеини у ткивима миокарда. Др Кругер је извршио детаљније прегледе и открио миокардитис и упале које су промакле оригиналној обдукцији.
  3. Постоји недостатак искуства у процени ових налаза и недостатак жеље да се случајеви правилно контекстуализују. Поред тога, већина лекара за аутопсију не пријављује случајеве ФДА.

Док је сведочење др Кругер по природи анегдотично, као патолога највишег нивоа са дугогодишњим искуством, њену забринутост треба схватити веома озбиљно и даље истражити. Наравно, то би захтевало поштен систем регулације који данас, чини се, веома недостаје.

„Гледам како људе убијају”

Др Кругер је изјавила да вакцинацију види као окидач за брзорастуће туморе и аутоимуне болести. Она види много запаљења поред тумора, и наравно, није само рак дојке. Многи други патолози су пријавили др Кругеру да виде пораст броја канцера, карцинома више органа и ретких карцинома.

Завршила је речима: „Студирала сам медицину јер сам желела да помажем људима. Али сада се осећам као да гледам како људе убијају и не могу ништа да урадим”.

Први корак ка решавању било ког проблема је признање да постоји проблем. Имамо огроман проблем, и да бисмо почели да га решавамо, морамо га признати. Време је да почнемо да вршимо притисак на лекаре да проговоре. Сваки лекар који је довољно свестан да разуме да нешто није у реду мора да почне да се бави проблемом. Додатна мотивација може бити притисак сазнања да ће све то експлодирати, а они не желе да стоје на погрешној страни линије када се то догоди.

Пренето са интернет странице Global Research на којој можете пронаћи и видео клип излагања Др Уте Кругер:
https://www.globalresearch.ca/turbo-cancer-we-have-problem/5789172