Здравство Људска права Саопштењe Социјална заштита

СУВЕРЕНИСТИ не одустају од захтева за укидање ковид аусвајса

Од првог помињања и каснијег увођења ковид асувајса ДЈБ-Суверенисти говоре да они немају никакву здравствену функцију, да представљају недопустиво, противзаконито одузимање слободе људи и да се уводе да би се људи уценили да приме експеримнеталну вакцину против короне.

Несхватљиво је да је до практично пре десетак дана мантра у целом западном свету подржана од стране медија била да су вакцине једини спас, да су људи уцењивани и терани да се вакцинишу овим експерименталним вакцинама против своје воље, да би преко ноћи цела та прича нестала и да вакцине више нико не помиње.

Власт у Србији је на жалост у потпуности пратила несхватљиве диктате Светске здравствене организације којом доминира фармацеутска индустрија и који су се показали као потпуно промашени и штетни за људе млађе од 50 година. Кризни штаб који је практично само преносио налоге СЗО и влада која их је прихватала ће морати да одговарају за угрожавање јавног здравља грађана Србије.

Ово је још један пример огромне штете по грађане када власт прихвати да се одрекне дела свог суверенитета, овог пута у здравству, и прихвати да јој наднационалне структуре, у овом случају СЗО, намећу политику.

По ко зна који пут ДЈБ-Суверенисти захтевају од власти да без одлагања укине ковид аусвајсе и све друге мере забране у вези са ковидом. Ако уз подршку бирача дође у позицију да формира нову скупштинску већину, ДЈБ-Суверенисти ће свим грађанима и фирмама који су кажњавани владиним противуставним и противзаконитим мерама забране вратити сав новац од казни уз извињење државе.

Позивамо председника Србије да заустави противуставне и бесмислене аусвајсе за кафане после 22 сата

ДЈБ-Суверенисти: Поново упозоравамо власт да не уводи противуставне, беспотребне ковид аусвајсе

Позив на протест испред Медицинског факултета

ДЈБ подноси кривичну пријаву против декана и секретара Медицинског факултета због ковид пропусница

 

О аутору

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар