Београд Преносимо Саобраћај

Вучић окречио Прокоп само са једне стране

Премијер Александар Вучић и његова неуспешна влада нису у стању да заврше било који посао одједном, већ га деле у фазе и подфазе.

Тако је и на станици Прокоп завршена само прва фаза. Остатак и даље изгледа као рушевина.

beobildFoto: beobuild.rs / Prokop (spolja)

Изградњу Прокопа можете пратити на сајту beobuild.rs где је јасно написано да станица НИЈЕ завршена: „фаза радова на Прокопу завршена је ове недеље, па је прави тренутак да се сумира урађено, као и да се размотре наредни кораци ка комплетирању овог капиталног објекта. Прва фаза започета у децембру 2014. године подразумевала је радове који омогућавају основну станичну функцију са капацитетима за унутрашњи и међународни саобраћај.“

Један твитераш је окачио фотографију Прокопа и питање: ГДЕ ЈЕ И ШТА ЈЕ ОВО?

Погледајте галерију слика усликаних након свечаног отварања Прокопа.

prokop1Foto: opozicionar.com / Prokop (iznutra)

Извор: Опозиционар   

Прочитајте шта је у колумни о Прокопу написао Дража Петровић.

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Ovo je samo još jedan od primera kako uspešno i bajno vlada ova vlast. Prava slika stanja u zemlji, pošto je sva njihova priča samo farsa. E, dosta je bilo, vreme je da ih uslika i postavi narod s one strane njihovih obećanja, tamo u tom njihovom večito, budućem vremenu. U ovom slučaju konkretno, s onu “biće” stranu Prokopa. Ali sada, konkretno u aprilu o.g.. Onako, čisto po zaslugama.

  • NEKO ZAVRŠIO JEDNU FAZU ZA DVE GODINE, A NEKO NI JEDNU ZA DESET GODINA. DA SU BILI ČEMU ZA DESET GODINA BI ZAVRŠILI CELI PROKOP, PA VUČIĆ I NJEGOVI NEBI IMALI SA ČIM DA SE FALE.

  • Mujo sklopi ugovor da ofarba brod. Ofarba ga i trazi da mu plate. Zovu iz brodogradilista Muju i pitaju zasto je ofarbao brod samo sa jedne strane. Mujo im donosi ugovor i kaze “Evo lepo pise – ugovor o farbanju broda sklapaju Mujo sa jedne i brodogradiliste sa druge strane…”