Beograd Prenosimo Saobraćaj

Vučić okrečio Prokop samo sa jedne strane

Premijer Aleksandar Vučić i njegova neuspešna vlada nisu u stanju da završe bilo koji posao odjednom, već ga dele u faze i podfaze.

Tako je i na stanici Prokop završena samo prva faza. Ostatak i dalje izgleda kao ruševina.

beobildFoto: beobuild.rs / Prokop (spolja)

Izgradnju Prokopa možete pratiti na sajtu beobuild.rs gde je jasno napisano da stanica NIJE završena: „faza radova na Prokopu završena je ove nedelje, pa je pravi trenutak da se sumira urađeno, kao i da se razmotre naredni koraci ka kompletiranju ovog kapitalnog objekta. Prva faza započeta u decembru 2014. godine podrazumevala je radove koji omogućavaju osnovnu staničnu funkciju sa kapacitetima za unutrašnji i međunarodni saobraćaj.“

Jedan tviteraš je okačio fotografiju Prokopa i pitanje: GDE JE I ŠTA JE OVO?

Pogledajte galeriju slika uslikanih nakon svečanog otvaranja Prokopa.

prokop1Foto: opozicionar.com / Prokop (iznutra)

Izvor:Opozicionar   

Pročitajte šta je u kolumni o Prokopu napisao Draža Petrović.

Oznake

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Ovo je samo još jedan od primera kako uspešno i bajno vlada ova vlast. Prava slika stanja u zemlji, pošto je sva njihova priča samo farsa. E, dosta je bilo, vreme je da ih uslika i postavi narod s one strane njihovih obećanja, tamo u tom njihovom večito, budućem vremenu. U ovom slučaju konkretno, s onu “biće” stranu Prokopa. Ali sada, konkretno u aprilu o.g.. Onako, čisto po zaslugama.

  • Pa to ništa nije novo. Tako i nas Vučić farba. Takva je cela država. Neka mi neko nađe nešto što je urađeno kako se treba u ovoj državi.

  • NEKO ZAVRŠIO JEDNU FAZU ZA DVE GODINE, A NEKO NI JEDNU ZA DESET GODINA. DA SU BILI ČEMU ZA DESET GODINA BI ZAVRŠILI CELI PROKOP, PA VUČIĆ I NJEGOVI NEBI IMALI SA ČIM DA SE FALE.

  • Mujo sklopi ugovor da ofarba brod. Ofarba ga i trazi da mu plate. Zovu iz brodogradilista Muju i pitaju zasto je ofarbao brod samo sa jedne strane. Mujo im donosi ugovor i kaze “Evo lepo pise – ugovor o farbanju broda sklapaju Mujo sa jedne i brodogradiliste sa druge strane…”