Западна Србија Политика Трибина

У суботу 13. фебруара, две трибине: Шабац и Богатић

Како дефинитивно раскрстити са партократијом која убија Србију? Зашто инсистирамо на потпуној транспарентности? Шта значи увођење реда? Како планирамо да помогнемо малим, породичним фирмама, које запошљавају највише људи у Србији? Зашто ће покрет “Доста је било” укинути субвенције великим, страним фирмама на које се годишње баца више од милијарду евра?

Одговоре на ова, али и многа друга питања, која муче српско друштво, можете чути на трибинaмa 13. фебруара:

  • БОГАТИЋ, у 17:00 у хотелу “Богатић”, Војводе Степе 35а
  • ШАБАЦ, у 19:30 у Културном центру у Шапцу, Господар Јевремова 12

Председник покрета “Доста је било” Саша Радуловић представиће конкретне мере за опоравак Србије.

На трибини ће, поред Саше Радуловића, говорити и проф. Душан Павловић, потпредседник покрета, и Татјана Мацура, чланица главног одбора. Дођите да чујете све оно чега се плаши како републичка, тако и локална власт, па нас једнако држе у медијском мраку.

sabac_bogatic2

Ознаке

Саша Радуловић

Рођен 1965. године. Одрастао у Сарајеву где завршио основну и средњу школу и Електротехнички факултет 1989. године, смер аутоматика и електроника. Након дипломирања добио је посао у Сименсу у Немачкој где је радио на нуклеарним електранама. Каријеру је 1993. наставио у Канади и САД где је био је активни учесник бума Силицијумске долине. У Србију се вратио 2005. године.

Са Верицом Бараћ и Мирославом Миленовић борио се против корупције и радио на случајевима 24 пљачкашке приватизације. Био је финансијски експерт тужилаштва за стечај и берзу, држао тренинге за тужиоце и полицијске инспекторе за привредни криминал. Пет месеци био је министар привреде у Влади Србије и за то време спречио пљачку браћеВучић, Синише Малог, Млађана Динкића, који су наставили тамо где је Тадићева власт стала.

Уверио се да је Александар Вучић центар корупције, изашао из Владе и са сарадницима основао покрет “Доста је било” чији је циљ да победи и уведе систем, правну државу јаких институција и слободних медија, заустави партијско запошљавање, уведе транспарентност и чисте рачуне.

Саша Радуловић је доказано највећи борац против режима Александра Вучића и партократије која убија Србију. Ако Александар Вучић некога не сме да погледа у очи, онда је то Саша Радуловић. Спречио га је у пљачки тада, спречиће га у пљачки и сада.

Коментариши

Кликни овде да поставиш коментар