Политика Трибина

ON-LINE трибина са Сашом Радуловићем. Гост Душан Машић, недеља 21 сат

Коалиција или самостални излазак на изборе? Ово ће бити тема треће ON-LINE трибине са Сашом Радуловићем, јер је то питање које тресе целу опозицију, а протресло је и покрет „Доста је било“.

razgovor-nedeljom

У разговор ћемо од сада укључивати и по једног озбиљног, угледног новинара који ће, сигурни смо, допринети полемици, отворености и динамици наших трибина.

Наш гост ће бити Душан Машић, дугогодишњи новинар и оснивач Б 92. Укључићемо га из Лондона где већ дуго година ради за угледни јавни сервис.

Покрет је изашао са својим програмом од 20 тачака под називом „Година прекретнице. Последњи воз за Србију“. Позвали смо све здраве странке левице, деснице и центра да се окупимо око тог програма. Одбијени смо уз разне аргументе, да је немогућ, да је фантастика. Покрет и даље нуди овај програм као једини начин да се већ на овим изборима победи Александар Вучић. Ипак, излазимо сами на изборе, уверени да ћемо ући у Скупштину. То нам је важан први корак.

Позивамо вас да нам се прикључите у недељу у 21 сат, у термину у ком смо навикли да гледамо нецензурисане, дијалошке емисије. Постављајте питања, коментаришите, будите активни и радознали.

Придружите нам се на следећем линку.

Ознаке

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

 • Sta mislite o tome sto se u drzavnim skolama slavi svetac zastitnik umesto dana skole? Drugim recima, da li ste za to da se srbija konacno sekularizuje i da sve drzavne ustanove i sluzbe budu ociscene od pravoslavnog nacionalizma, ukljucujuci i vojsku, policiju, specijalne jedinice itd? Takodje, jeste li saglasni sa stavom da se tzv veronauka zameni nekim primerenijim skolskim predmetom i tako spreci dalja klerikalizacija, ekstremizacija i podela izmedju hriscanske i nehriscanske omladine u drzavnim skolama?

  • Dali Vi zivite u zemlji Srbiji ,bilo koje nacije daste,trebalo bi da kazete da ste Srbin,..te i te nacije.Zasto bas pravoslavlje apostrofirate, zar nije veroispovest ustavom zagarantovana,Slazem se da u skolama sa mesovitom sredinom treba podjednako govoriti o veri ,moralu ,etici i da veronauku nepredaju svestena lica

 • samo napred i uspeh djb na izborima je zagarantovan, penzosi jedu leba na recku a 179 preduzeca u restruktuiranju sa 50000 radnika ceka sledecu vladu, ova nas zaduzila 10 milijarde dolara, zato i treba samostalno izaci jer svi hoce da se dokopaju vlasti a niko nema znanja da resi probleme u privredi se djb.

  • Поштовани, Ви већ сада можете копирати линк наше странице и поделити Вашим пријатељима, а ми ћемо ускоро позивати да нам се придружите и путем социјалних мрежа.

 • Ако ускоро буде било разговора о војној и спољној политици, ево неколико питања за „Доста је било“.

  1. Да ли би Саша Радуловић и ДЈБ раскинули Споразум који је 12.2.2016. године ратификовала Скупштина Србије, а којим се припадницима НАТО омогућава дипломатски имунитет, ослобођење од пореза и царина, слобода кретања и приступ државним и приватним објектима? Да ли сматра да Србија треба да остане потпуно војно неутрална (знам да је политика покрета противна уласцима у војне савезе, али и без тога се може наштетити неутралности)? Шта би, када би био у позицији, учинио да Србија, која реално никоме не може бити важан и моћан савезник, не постане терен за болесне играрије и разрачунавање великих сила?

  2. Да ли би подржао евентуалну независност Републике Српске уколико би се њени грађани демократски изјаснили да желе независну државу?

  Само напред! Имате одличан економски програм и због тога имате моју и подршку моје породице на изборима. Будите што креативнији у кампањи, ви сте једина опција која привлачи апстиненте. Вучића је могуће победити, много је рањивији него што се мисли, али интернет за то није довољан.