Politika Tribina

ON-LINE tribina sa Sašom Radulovićem. Gost Dušan Mašić, nedelja 21 sat

Koalicija ili samostalni izlazak na izbore? Ovo će biti tema treće ON-LINE tribine sa Sašom Radulovićem, jer je to pitanje koje trese celu opoziciju, a protreslo je i pokret „Dosta je bilo“.

razgovor-nedeljom

U razgovor ćemo od sada uključivati i po jednog ozbiljnog, uglednog novinara koji će, sigurni smo, doprineti polemici, otvorenosti i dinamici naših tribina.

Naš gost će biti Dušan Mašić, dugogodišnji novinar i osnivač B 92. Uključićemo ga iz Londona gde već dugo godina radi za ugledni javni servis.

Pokret je izašao sa svojim programom od 20 tačaka pod nazivom „Godina prekretnice. Poslednji voz za Srbiju“. Pozvali smo sve zdrave stranke levice, desnice i centra da se okupimo oko tog programa. Odbijeni smo uz razne argumente, da je nemoguć, da je fantastika. Pokret i dalje nudi ovaj program kao jedini način da se već na ovim izborima pobedi Aleksandar Vučić. Ipak, izlazimo sami na izbore, uvereni da ćemo ući u Skupštinu. To nam je važan prvi korak.

Pozivamo vas da nam se priključite u nedelju u 21 sat, u terminu u kom smo navikli da gledamo necenzurisane, dijaloške emisije. Postavljajte pitanja, komentarišite, budite aktivni i radoznali.

Pridružite nam se na sledećem linku.

Oznake

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Sta mislite o tome sto se u drzavnim skolama slavi svetac zastitnik umesto dana skole? Drugim recima, da li ste za to da se srbija konacno sekularizuje i da sve drzavne ustanove i sluzbe budu ociscene od pravoslavnog nacionalizma, ukljucujuci i vojsku, policiju, specijalne jedinice itd? Takodje, jeste li saglasni sa stavom da se tzv veronauka zameni nekim primerenijim skolskim predmetom i tako spreci dalja klerikalizacija, ekstremizacija i podela izmedju hriscanske i nehriscanske omladine u drzavnim skolama?

    • Dali Vi zivite u zemlji Srbiji ,bilo koje nacije daste,trebalo bi da kazete da ste Srbin,..te i te nacije.Zasto bas pravoslavlje apostrofirate, zar nije veroispovest ustavom zagarantovana,Slazem se da u skolama sa mesovitom sredinom treba podjednako govoriti o veri ,moralu ,etici i da veronauku nepredaju svestena lica

  • samo napred i uspeh djb na izborima je zagarantovan, penzosi jedu leba na recku a 179 preduzeca u restruktuiranju sa 50000 radnika ceka sledecu vladu, ova nas zaduzila 10 milijarde dolara, zato i treba samostalno izaci jer svi hoce da se dokopaju vlasti a niko nema znanja da resi probleme u privredi se djb.

    • Poštovani, Vi već sada možete kopirati link naše stranice i podeliti Vašim prijateljima, a mi ćemo uskoro pozivati da nam se pridružite i putem socijalnih mreža.

  • Ako uskoro bude bilo razgovora o vojnoj i spoljnoj politici, evo nekoliko pitanja za „Dosta je bilo“.

    1. Da li bi Saša Radulović i DJB raskinuli Sporazum koji je 12.2.2016. godine ratifikovala Skupština Srbije, a kojim se pripadnicima NATO omogućava diplomatski imunitet, oslobođenje od poreza i carina, sloboda kretanja i pristup državnim i privatnim objektima? Da li smatra da Srbija treba da ostane potpuno vojno neutralna (znam da je politika pokreta protivna ulascima u vojne saveze, ali i bez toga se može naštetiti neutralnosti)? Šta bi, kada bi bio u poziciji, učinio da Srbija, koja realno nikome ne može biti važan i moćan saveznik, ne postane teren za bolesne igrarije i razračunavanje velikih sila?

    2. Da li bi podržao eventualnu nezavisnost Republike Srpske ukoliko bi se njeni građani demokratski izjasnili da žele nezavisnu državu?

    Samo napred! Imate odličan ekonomski program i zbog toga imate moju i podršku moje porodice na izborima. Budite što kreativniji u kampanji, vi ste jedina opcija koja privlači apstinente. Vučića je moguće pobediti, mnogo je ranjiviji nego što se misli, ali internet za to nije dovoljan.