Zapadna Srbija Najava Tribina

Saša Radulović danas u Užicu

Uvođenje POTPUNE transparentnosti, podrška malim i porodičnim preduzećima, zaustavljanje pljačke državnog zemljišta, uvođenje univerzalne socijalne zaštite, overenih zdravstvenih knjižica i socijalnih penzija za sve koji napune 65 godina života…

Sasa-Radulovic

Ovo su samo neke od tema iz predizbornog programa od 20 tačaka pokreta Dosta je bilo “Godina prekretnice. Poslednji voz za Srbiju

 

Dođite danas na tribinu od 18 do 20 sati i razgovarajte sa Sašom Radulovićem, pitajte ga kako funkcioniše partokratija i u šta se sam uverio dok je bio ministar privrede.

 

Tribina će se održati u Mesnoj zajednici „Centar“, Dimitrija Tucovića 97, u Užicu.

 

Oznake

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Malo lektorisite prvu recenicu da neko ne bi pomislio kako se zdravstvena zastita (overa knjizica) odnosi na starije od 65.
    Pozdrav

  • Poštovani gospodine Raduloviću,

    Prisustvovao sam juče na Vašoj tribini u MZ Centar u Užicu, u potpunosti podržavam ideje za koje se zalažete i imam samo reči hvale. Odlično je što obilazite celu Srbiju i što neposredno kontaktirate sa građanima, toga treba da imja još više. Dobronamerni savet – nemojte se previše zanostiti popularnošću na društvenim mrežama, to je odličan uspeh ali niko ne može da vam garantuje da će svi ti što šeruju Vaš sadržaje i prate Vas na tviteru izaći na glasanje i podržati Vas. Meni deluje da su to više internet glasači koje će mrzeti da se odvuku do biračkom mesta.
    Juče nisam stigao da Vam postavim jedno pitanje u vezi Vašeg angažmana kao stečajnog upravnika. U priči sa ljudima često Vas pominju kao profesionalnog stečajnog upravnika koji je ugasio silne firme i od toga se obogatio. Ta priča je plasirana sa medija i ja znam da nije tačna, ali zbog ostatka javnosti bi valjalo da napišete neki tekst i/ili da na tribinama objasnite građanima šta ste i gde ste radili kao stečajni upravnik i tako razbijete mit o tome.

    Pozdrav i svako dobro!