Београд Најава

Саша Радуловић на трибини у општини Стари град

Партије су од наше државе направиле своју партократску, пљачкашку државу. Време је да се умешају пристојни људи.

beograd-stari-grad

Јер, могуће је:
– 100% увођење реда
– 100% транспарентност свих финансија и комплетне имовине
– 100% укидање тајних и штетних уговора као што је Београд на води
– 100% поштовање Устава и враћање отетих пензија
– 100% отпуштање партијских кадрова који за нерад примају велике плате у јавном сектору

Дођите на трибину “За кога гласaти?” у понедељаk, 29.02.2016. у 18 часова  у свечаној сали ГО Стари град, Македонска 42.

На трибини ће говорити и председник покрета Саша Радуловић и потпредседник Душан Павловић.

Ознаке
Доста је било

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

 • obzirom da je ds sa ldp i dss sps i djb na opstini stari grad u koaliciji, da li ce se nastaviti sa programom za vasu zgradu i posle izbora, obzirom da postojeca koalicija izvesno ce i ostati da vodi stari grad samo sa preraspodelom mandata u korist djb, cija popularnost je najveca? pitam ovo jer u nekoliko zgrada postoje ozbiljni problemi sa fasadama i krovovima koji prokisnjavaju a komsije imaju zelju i da se dvorista urede zasadima drveca, imamo veliki broj ulica u kojima nema bas ni jedno drvo, prodjite oko skadarlijske pijace i uverice te se, bulevar despota stefana je izuzetno zagadjena ulica na primer, sve to utice na zdravlje ljudi, osvrnuo bih se i na parkove koji su gradjeni a i oni ranije su bili dovoljni, obzirom da se arce novci gradjana ko kakobstigne ibda smo se za predhodne 4 godine zaduzili 10 milijarde dolara dok penzosi jedu leba na recku, ovakvi parkovi nam uopste nisu potrebni, pa bih Vas zamolio da i preispitate izvore finansiranja.

  • uuups, moja greska, trenutno nema odbornika u opstini stari grad djb, ali ce ih biti, obzirom na danasnju posecenost kod skadarlije i veliko interesovanje i popularnost.

  • По мом мишљењу, не треба се опуштати. Пре свега, зато што ће бити много малверзација на наредним изборима, да не употребим неку тежу квалификацију као нпр. крађа. Значи треба радити на томе да се анимирају суграђани да изађу на изборе и да евентуално подрже политичку опцију. Опет, ту не треба стати. Након самих избора треба мерити учинак оних за које смо гласали, захтевати да нас редовно извештавају шта су урадили по питањима због којих смо их изабрали. На крају захтевати да пред крај мандата дају сажетак онога што је урађено са критичким освртом на свој рад. Добијени избори су пола посла. Ако не испуните оно за шта се залажете, ја први мењам опцију.

 • Odlicno znamo da ni Radulovic ni Pavlovic nemaju “sljeberovske” vestine za dobijanje izbora, jer dok su ovi samo to radili…pametni ljudi su ucili i stvarali….Zato, budite u svemu Prvi…tako sto cete u politicku kampanju uneti SVEZINU…argumentujuci svaku tvrdnju…Nas, koji vas pratimo i podrzavamo, ne zanimaju nikavi trikovi za pridobijanje bilo kakvih “glasova”, naprotiv, zainteresovani smo za jedan Zdrav Pokret, koji bi bio i Prvi u Srbiji..od kraja 80-tih…Predugo smo strpljivo trpeli da bismo ovu sansu prokockali….

  Primecujem da olako prozivate “uspavane” birace, rekla bih da su oni budniji od vecine, jer su samoosvesceni i pronicljivi…a to najvise zulja politicke opsenare…jer ako takvi nastave da “pobedjuju”, ne bi me zacudilo da u dogledno vreme imamo svake nedelje
  izbore, i tako se konacno svi zaposlimo “drzavnim poslom”….Vikend Zabava…..svi na rucak u skupstinsku-narodnju kuhinju i “Bog da nas vidi”……

  2-3 decenije gledamo cirkusku predstavu..koja se samo u Srbiji zove politika za dobro naroda…nekad je bilo “hleba i igara”…sad sve manje hleba, a sve vise igara…iscrpljujuce je i za igrace i za posmatrace…Srbija ce postati bolnica….sa neizlecivim pacijentima…..

  Kad se glasno kaze DOSTA JE BILO…znaci PREKIPELO JE…..