Beograd Najava

Saša Radulović na tribini u opštini Stari grad

Partije su od naše države napravile svoju partokratsku, pljačkašku državu. Vreme je da se umešaju pristojni ljudi.

beograd-stari-grad

Jer, moguće je:
– 100% uvođenje reda
– 100% transparentnost svih finansija i kompletne imovine
– 100% ukidanje tajnih i štetnih ugovora kao što je Beograd na vodi
– 100% poštovanje Ustava i vraćanje otetih penzija
– 100% otpuštanje partijskih kadrova koji za nerad primaju velike plate u javnom sektoru

Dođite na tribinu “Za koga glasati?” u ponedeljak, 29.02.2016. u 18 časova  u svečanoj sali GO Stari grad, Makedonska 42.

Na tribini će govoriti i predsednik pokreta Saša Radulović i potpredsednik Dušan Pavlović.

Oznake

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • obzirom da je ds sa ldp i dss sps i djb na opstini stari grad u koaliciji, da li ce se nastaviti sa programom za vasu zgradu i posle izbora, obzirom da postojeca koalicija izvesno ce i ostati da vodi stari grad samo sa preraspodelom mandata u korist djb, cija popularnost je najveca? pitam ovo jer u nekoliko zgrada postoje ozbiljni problemi sa fasadama i krovovima koji prokisnjavaju a komsije imaju zelju i da se dvorista urede zasadima drveca, imamo veliki broj ulica u kojima nema bas ni jedno drvo, prodjite oko skadarlijske pijace i uverice te se, bulevar despota stefana je izuzetno zagadjena ulica na primer, sve to utice na zdravlje ljudi, osvrnuo bih se i na parkove koji su gradjeni a i oni ranije su bili dovoljni, obzirom da se arce novci gradjana ko kakobstigne ibda smo se za predhodne 4 godine zaduzili 10 milijarde dolara dok penzosi jedu leba na recku, ovakvi parkovi nam uopste nisu potrebni, pa bih Vas zamolio da i preispitate izvore finansiranja.

    • Otkud Vam da je DJB trenutno na vlastu na Starom gradu?
      Na vlasti je koalicija koju čine DS, DSS, LDP i SPS.

    • uuups, moja greska, trenutno nema odbornika u opstini stari grad djb, ali ce ih biti, obzirom na danasnju posecenost kod skadarlije i veliko interesovanje i popularnost.

    • Slažem se sa Vama. Ako je na prošlim izborima Pokret imao na Starom gradu 7,5%, sada je realan rezultat iznad 10%.

    • Po mom mišljenju, ne treba se opuštati. Pre svega, zato što će biti mnogo malverzacija na narednim izborima, da ne upotrebim neku težu kvalifikaciju kao npr. krađa. Znači treba raditi na tome da se animiraju sugrađani da izađu na izbore i da eventualno podrže političku opciju. Opet, tu ne treba stati. Nakon samih izbora treba meriti učinak onih za koje smo glasali, zahtevati da nas redovno izveštavaju šta su uradili po pitanjima zbog kojih smo ih izabrali. Na kraju zahtevati da pred kraj mandata daju sažetak onoga što je urađeno sa kritičkim osvrtom na svoj rad. Dobijeni izbori su pola posla. Ako ne ispunite ono za šta se zalažete, ja prvi menjam opciju.

  • Odlicno znamo da ni Radulovic ni Pavlovic nemaju “sljeberovske” vestine za dobijanje izbora, jer dok su ovi samo to radili…pametni ljudi su ucili i stvarali….Zato, budite u svemu Prvi…tako sto cete u politicku kampanju uneti SVEZINU…argumentujuci svaku tvrdnju…Nas, koji vas pratimo i podrzavamo, ne zanimaju nikavi trikovi za pridobijanje bilo kakvih “glasova”, naprotiv, zainteresovani smo za jedan Zdrav Pokret, koji bi bio i Prvi u Srbiji..od kraja 80-tih…Predugo smo strpljivo trpeli da bismo ovu sansu prokockali….

    Primecujem da olako prozivate “uspavane” birace, rekla bih da su oni budniji od vecine, jer su samoosvesceni i pronicljivi…a to najvise zulja politicke opsenare…jer ako takvi nastave da “pobedjuju”, ne bi me zacudilo da u dogledno vreme imamo svake nedelje
    izbore, i tako se konacno svi zaposlimo “drzavnim poslom”….Vikend Zabava…..svi na rucak u skupstinsku-narodnju kuhinju i “Bog da nas vidi”……

    2-3 decenije gledamo cirkusku predstavu..koja se samo u Srbiji zove politika za dobro naroda…nekad je bilo “hleba i igara”…sad sve manje hleba, a sve vise igara…iscrpljujuce je i za igrace i za posmatrace…Srbija ce postati bolnica….sa neizlecivim pacijentima…..

    Kad se glasno kaze DOSTA JE BILO…znaci PREKIPELO JE…..