Најава

Саша Радуловић сутра на ТВ Н1

Гост Новог дана у понедељак, са којим ћемо листати штампу и коментарисати актуелне политичке и економске теме, је председник покрета “Доста је било” Саша Радуловић.

 

Sasa-Radulovic mcFoto: www.mc.rs

 

О захтеву Српског књижевног друштва да се хитно реши положај и статус самосталних уметника и други нагомилани проблеми у култури и отвореном писму премијеру у теми јутра говориће председник Српског књижевног друштва Игор Перишић.

“ЗАБРАЊЕНО ПЛАКАТИРАТИ: ПРИЧА О БУЛДОЖЕРУ” назив је изложбе која ће 8. марта бити отворена у Дому Омладине. О изложби и групи Булдожер говориће Миха Цолнер, историчар уметности и кустос изложбе из Љубљане.

О представи Наше место, која је настала из потребе да се проговори о граду који се гуши у клишеима, у Новом Дану говориће уредник сценског програма Културног центра Новог Сада и директор фетивала ИНФАНТ, Симон Грабовац.

Извор: Н1

Доста је било

Доста је било

Коментар

Кликни овде да поставиш коментар

  • Dobar je bio ovoga puta, lezerniji, kraci i ubedljiviji. Najbolji odgovor je bio na pitanje: ” sta ako ne predjete cenzus?”. Odgovor(osmeh): “to nije pitanje jer census prelazimo! ”
    E, to mi zvuci kao jos jedan novi kvalitet pokreta( u ovom slucaju Radula): optimizam ali i opustenije obracanje jer narod voli “to malo drugacije”.
    Idemo dalje, Dosta Je Bilo, i politicko obracanje se na ovaj nacin uci i unapredjuje.