Najava

Saša Radulović sutra na TV N1

Gost Novog dana u ponedeljak, sa kojim ćemo listati štampu i komentarisati aktuelne političke i ekonomske teme, je predsednik pokreta “Dosta je bilo” Saša Radulović.

 

Sasa-Radulovic mcFoto: www.mc.rs

 

O zahtevu Srpskog književnog društva da se hitno reši položaj i status samostalnih umetnika i drugi nagomilani problemi u kulturi i otvorenom pismu premijeru u temi jutra govoriće predsednik Srpskog književnog društva Igor Perišić.

“ZABRANJENO PLAKATIRATI: PRIČA O BULDOŽERU” naziv je izložbe koja će 8. marta biti otvorena u Domu Omladine. O izložbi i grupi Buldožer govoriće Miha Colner, istoričar umetnosti i kustos izložbe iz Ljubljane.

O predstavi Naše mesto, koja je nastala iz potrebe da se progovori o gradu koji se guši u klišeima, u Novom Danu govoriće urednik scenskog programa Kulturnog centra Novog Sada i direktor fetivala INFANT, Simon Grabovac.

Izvor: N1

Dosta je bilo

Komentar

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Dobar je bio ovoga puta, lezerniji, kraci i ubedljiviji. Najbolji odgovor je bio na pitanje: ” sta ako ne predjete cenzus?”. Odgovor(osmeh): “to nije pitanje jer census prelazimo! ”
    E, to mi zvuci kao jos jedan novi kvalitet pokreta( u ovom slucaju Radula): optimizam ali i opustenije obracanje jer narod voli “to malo drugacije”.
    Idemo dalje, Dosta Je Bilo, i politicko obracanje se na ovaj nacin uci i unapredjuje.