Zapadna Srbija Tribina

Saša Radulović u Čačku, sreda 18.30 časova

U opštinskoj sali u Čačku, gradu prepoznatljivom po partokratsko-porodičnoj vladavini, biće održana tribina pokreta Dosta je bilo, koji se bori upravo protiv svega što su braća Ilić uradila od ovog grada.

tribina-cacak

Razgovarajte sa liderom i aktivistima pokreta o tome zašto je Čačku, kao i Srbiji, potreban sistem, a ne vođa. Dođite i podelite sa nama svoja iskustva. Saznajte koje su perspektive za Čačak. Sa kim može da se uđe u postizbornu koaliciju, a sa kim ne može. Pokret Dosta je bilo izlazi na izbore sam jer želi da očuva osnovne principe za koje se zalaže. Pre svega potpunu transparentnost koja je jedini lek za korupciju.

Saša Radulović je poznat po uspešnom razvijanju malog biznisa, iz garaže do velike firme. Dođite da čujete njegov plan za Srbiju

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Znam da ovo sto cu napisati nema veze sa Cackom ali se tice koalicije. Aleksandar Sapic predstavnik grupe gradjana i predsednik opstine Novi Beograd bi po meni mogao sa vama u koaliciju. Neukaljani humanista koji je toliko ucinio za NBgd koliko ni jedan predsednik opstine od izgradnje Novog Beograda sezdesetih. Nesebicne pomoci deci i penzionerima cine ga najozbiljnijim kandidatom najmnogoljudnije opstine. Zazmirimo sa kim je bio ali ih je na vreme napustio. Pozdrav.

    • Kakav crni Šapić, pa on je bio predmet podsmeha dok je bio u DS. Predstavlja najbolji primer Tadićeve promašene “give me five” politike. Odličan sportista, ali lažni doktor nauka. Pokret bi se kompromitovao saradnjom sa njim.

    • Zvucis kao SNS bot kada napada Radulovica. Onda sami bez koalaicije. Dosta je bilo svega.

    • Žao mi je ako sam zazvučao kao “SNS bot”, ali sam jako dobro upoznat sa stanjem u DS, a Šapić je, iako više formalno nije deo DS, reprezent tog “stanja svesti”. Ja najveću opasnost po DJB vidim u tome što će morati posle izbora da u jednom broju opština u Beogradu uđe u vlast sa DS, a ne verujem da je DS u stanju da se promeni, tj. DS će se načelno složiti sa svim principima DJB, a nastaviti da radi po starom. Nadam se da grešim!

    • Obrni okreni…kao sto sam rekao opet dodjosmo do Sapica. On je taj koji se promenio otkacinjanjem DSa. Najblizi je DJBu po svemu.

  • Dolazite u Čačak, Ivanjica otprilike nema ni opštinski odbor i nema ko da Vas pozove, a i Vi otprilike nemate interesa jer je ovde svet dosta retrogradna.