Акцијa Политика Саопштењe

Перформанс “Доста је било лажних обећања”

Перформанс у организацији Форума младих покрета “Доста је било – Саша Радуловић” одржан је испред Владе Србије, где смо поручили да смо сити празних обећања која излазе из владе, а посебно обећања њиховог вође Александра Вучића и његових бајки о бољем животу, који тек што се није десио.

Тешком муком смо од стотитну празних прича издвојили њих десет, урамили и вратили у зграду Владе. Нама не требају. Поред тога што су неупотребљива, овако урамљена могу да красе зид у кабинету Александра Вучића и да му буду стални подсетник на његову неодговорност и неспособност. Да подсећају Владу Србије да су одговорни за овако катастрофално стање у привреди и друштву. За то да и даље јавност не зна детаље уговора за Железару и Етихад, за стање у ФАП-у и ФИАТ-у. За то што и даље не постоји обећани закон о пореклу имовине, што још нема радова на најваљеној прузи Београд – Будимпешта. Да их подсети на отети новац од плата и пензија. Нека им буде подсетник да су директно одговорни за сумњиве функционере и министре са сумњивим образовањем.

 

Овим перформансом желимо да подстакнемо медије да постављају ова питања члановима Владе у кампањи, а грађане да погледају у своје новчанике и да на предстојећим изборима гласају за листу “Доста је било – Саша Радуловић”.

Позивамо младе да узму активно учешће у политици и да нам се прикључе да заједно кажемо доста је било истрошених политичара и њихових трулих коалиција.
Имамо снагу, имамо гласове којих се крадљивци младости боје.

performans1

 

performans2

 

performans3

performans4

performans5

 

 

Немања Радојевић
Председник Форума младих „Доста је било – Саша Радуловић“

Доста је било

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Vučić u obraćanju studentima FONa:
    “Nije trava manje zelena u Srbiji nego bilo gde drugde”… “u našoj zemlji nije lošije nego bilo gde”
    Dve notorne laži. Trave u Srbiji nema uopšte, iskorenio ju je. Go kamen na kamenu i pustinja gora od Gobi. Kao na Coraxovoj karikaturi.
    Jeste, u Srbiji jeste gore nego bilo gde drugde. I biće još gore ako ga ne skinemo sa leđa. Pod njegovim režimom je mnogo gore, beznadno. Deca to znaju i zato odlaze.

  • Stvorimo uslove da nam deca ne idu iz države i da se vrate ona koja su otišla. Biće teško. Zlo je uvek korak ispred jer može ono što dobro ne može. Dosta je bilo