Најава Трибина

100% МОГУЋЕ. Нова он лајн трибина четвртком у 20ч

Шта можеш да промениш својим гласом? Да ли ћеш да гледаш своја посла? Да ли је сад време да се укључиш? Шта је све могуће ако се укључиш?

Покрет Доста је било покреће нову он лајн трибину четвртком у којој уживо можете да разговарате са члановима руководства покрета. Питајте све што вас занима, реците нам шта мислите.

Први учесник он лајн трибине биће Немања Радојевић, члан Главног одбора и председник Клуба младих покрета Доста је било.

Укључите се у 20 сати преко линка и разговарајте са Немањом.

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

    • Biće verovatno postavljen sutra preko hang outs-a, pošto ide uživo. Nisu rekli da ovde ostavljamo pitanja, već da se uključimo uživo.

  • Posto u Srbiji ima mnogo bracnih parova koji su podstanari, ili zive u zajednici sa roditeljima po nekim anketama samo u BG vise od 300.000, bilo bi dobro pokrenuti ovo pitanje posto je zivotno vazno za mlade ljude. Trenutna vlast nije imala interesa da pokrente jeftinu-pristupacnu stanogradnju jer bi na taj nacin izbubila veliko bogatstvo posto pojedinci imaju i po 24 stana. Pokretanjem stanogradnje po povoljnim cenama, pokrenula bi se cela privreda / 30.000 stanova godinsnje * 65.000 e. je skoro 2.000.000.000.- To je daleko najveca investicija a jos je i domaca, po nekim istrazivanjima u bankama i slamaricama ima oko 5-7 milijardi e. koje stoje i cekaju da ih neko pokrene. Dali Pokret ima plan za resavanje ovakvih zivotnih problema? U BG ima toliko podstanara a oni prave BGH20 naravno to je za politicare i njihove ,,velike prijatelje,, a nije za obican svet.

    • ovaj sto ima 24 stana je sigurno gazda sa onih 1000 m2 zaduzio nas 11 milijarde dolara za predhodne cetiri godine i natrpao pare i dzepove i mislida ce dobiti izbore.

  • imam jedno pitanje u vezi pronalaska nafte u strogom centru beograda na opstini stari grad kod kafanice hercegovina, da li je tacno da je naftu pronasao bugarski biznismen shinishov skupa sa segamegadens direktorcicima i bitangicama prokopavsi parkic vise od pola godine i da li je tacno da je od tog posla gazda kupio 20 stanova?