Источна Србија Политика Саопштењe

Проглашена листа Доста је било – Саша Радуловић у Смедереву

Градска изборна комисија прогласила је данас у подне листу покрета “Доста је било – Саша Радуловић”, коју у Смедереву предводе др Драган Рудинац и мр Милутин Вучковић.

Листу чини 14 кандидата и 10 кандидаткиња различитих образовних профила и занимања, које можете упознати на овом линку.

“Смедерево има наду и листу поштених и кредибилних људи који умеју и могу да изађу на крај са хаосом који су створиле партије. Грађани су уплашени и уцењени, град презадужен, а представници владајуће странке, са фалсификованим дипломама и пресудама, понашају се бахато и хистерично као да је све њихова лична прћија. Наш тешко зарађени новац поклањају корпорацијама у којима грађани раде у нехуманим условима. Усудили су се да гурањем својих нестручних партијских и кумовских кадрова нападну и школе. Преварили су хиљаде родитеља и противзаконито им наплатили дуплу цену вртића. Ово пропадање можемо одмах да зауставимо и зато тражимо подршку грађана”, изјавио је др Драган Рудинац, први кандидат на листи покрета “Доста је било”.

“Што излазност 24. буде већа, то ће наш успех бити већи. Наша циљна група су сви неопредељени и апатични гласачи који препознају партократију и бахатост локалних власти као наш основни проблем. Ако сви они изађу, ми ћемо победити и почећемо одмах са увођењем реда”, очекује професор Вучковић.

Покрет “Доста је било – Саша Радуловић” ће на републичким изборима наступати под редним бројем 18, а на локалним под бројем 12.

Ознаке

ДЈБ Млади

Коментар

Кликни овде да поставиш коментар