Istočna Srbija Politika Saopštenje

Proglašena lista Dosta je bilo – Saša Radulović u Smederevu

Gradska izborna komisija proglasila je danas u podne listu pokreta “Dosta je bilo – Saša Radulović”, koju u Smederevu predvode dr Dragan Rudinac i mr Milutin Vučković.

Listu čini 14 kandidata i 10 kandidatkinja različitih obrazovnih profila i zanimanja, koje možete upoznati na ovom linku.

“Smederevo ima nadu i listu poštenih i kredibilnih ljudi koji umeju i mogu da izađu na kraj sa haosom koji su stvorile partije. Građani su uplašeni i ucenjeni, grad prezadužen, a predstavnici vladajuće stranke, sa falsifikovanim diplomama i presudama, ponašaju se bahato i histerično kao da je sve njihova lična prćija. Naš teško zarađeni novac poklanjaju korporacijama u kojima građani rade u nehumanim uslovima. Usudili su se da guranjem svojih nestručnih partijskih i kumovskih kadrova napadnu i škole. Prevarili su hiljade roditelja i protivzakonito im naplatili duplu cenu vrtića. Ovo propadanje možemo odmah da zaustavimo i zato tražimo podršku građana”, izjavio je dr Dragan Rudinac, prvi kandidat na listi pokreta “Dosta je bilo”.

“Što izlaznost 24. bude veća, to će naš uspeh biti veći. Naša ciljna grupa su svi neopredeljeni i apatični glasači koji prepoznaju partokratiju i bahatost lokalnih vlasti kao naš osnovni problem. Ako svi oni izađu, mi ćemo pobediti i počećemo odmah sa uvođenjem reda”, očekuje profesor Vučković.

Pokret “Dosta je bilo – Saša Radulović” će na republičkim izborima nastupati pod rednim brojem 18, a na lokalnim pod brojem 12.

Oznake

DJB Mladi

Komentar

Klikni ovde da postaviš komentar