VIDEO Гостовање Политика

Истиномер угостио лидера Покрета Доста је било Сашу Радуловића

Саша Радуловић гостовао је у Истиномеру.

Гошћа Истиномера била је чланица Главног одбора Покрета Доста је било Татјана Мацура.

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Kao neko ko planira da svoj glas da ovom Pokretu na svim nivoima i aktivno radi na promociji Pokreta, moram priznati da sam malo razocaran ovim gostovanjem. Prvo i najvaznije sto me je razocaralo je Sasino odbijanje da iznese bodove kandidata, kao i precizno definisane kriterijume bodovanja. Zamislite da se prijavite npr. na upis na fakultet i izadje rang lista samo sa imenima bez bodova. Time se otvara mogucnost zloupotrebe. Smatram da je to neprihvatljivo za pokret koji se zalaze za apsolutnu transparentnost u vodjenju drzavne uprave, a vec u prvom koraku se tako bitna stvar zamagljuje. Drugo sto me je razocaralo je odbijanje da javno deklarise izborne liste formirane od strane SNSa radi rasipanja glasova i ako smo manje vise svi svesni koje su. Mislim da nije dobro davati tako polovicne izjave jer stvaraju utisak nesigurnosti u tu izjavu. Nadam se da cete ovaj moj komentar shvatiti samo kao konstruktivnu kritiku.

    • Pa ok, rang lista je nesto sto bi i trebalo da bude interna stvar. Rang lista na fakultetu se pravi od uspeha iz skole i rezultata testa, dok se rang lista u stranci pravi od mnogo vise elemenata. Recimo kandidati za skolstvo i kandidati za sport nemaju zajednicke parametre, a nekako se moraju rangirati. Vama je mozda vazniji neki ekonomista, dok je meni mozda vazniji neki inzenjer elektrotehnike (random primer).

  • To što si se ogradio ne znači da ne prepoznajemo SNS bota. On je rekao šta sve ide u bodove i koliko nosi, na primer, donacija a koliko radovi. Pametnom dosta. Veći problem je selekcija kadrova, tj. manjak iste. Pa imaju ljotićevca u redovima…

  • Nikola naravno da nisam SNS bot (do sada sam bio uglavnom politicki apstinent) i zao mi je ako si toliko zaslepljen pa ne vidis najdobronamerniju konstruktivnu kritiku. U prethodnom postu nisam izneo nikakve spekulacije niti prazne fraze kao sto botovi rade, vec samo cinjenice koje su meni, a verujem i ostalima koji zaista razmisljaju svojom glavom zasmetale. Naravno da niko nije savrsen, pa nije ni Sasa Radulovic. Nije podrska samo u hvaljenju, vec i spremnosti da se iznese i po koja kritika iz koje moze nesto da se zakljuci i zatim pokusa nesto da se popravi.
    PS: Da ne bude zabune i dalje potpuno podrzavam ovaj pokret jer i dalje mislim da je jedini koji se razlikuje.