Војводина Државна управа

Доста је било неизвесности – излазимо на изборе за Војводину

Представници покрета Доста је било су преузели решење о проглашењу своје изборне листе које је данас издала Покрајинска изборна комисија.

primili rešenje 1

Наша изборна листа ће се наћи под бројем 16, као што је наведено у решењу о проглашењу изборна листе “Доста је било – Саша Радуловић”. Неизвесност је завршена и имамо документ који потврђује да ће грађани и на покрајинским изборима моћи да кажу Доста је било!

Служба за комуникације са јавношћу за Војводину
Покрет “Доста је било – Саша Радуловић”

ДЈБ Војводина

ДЈБ Војводина

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

 • Nadam se da ce ovo objaviti i RTV i RTS a i B92, jer ce znaciti puno da svi vide da je Saša bio u pravu i da su ga bez veze napadali. U svakom slučaju naredni put vodite racuna i ne dozvolite ovakve greske sebi!
  SREĆNO NA IZBORIMA!!!

  • Nije bas tako,15 ce biti u Pokrajini,16 je broj na kojem je prijavljena stranka a lista koja ce biti proglasena od strane PIK-a i izacice u sluzbenom glasniku sadrzace obavestenje da je DJB broj 15. Zato sto je prijavljivanje i proglasavanje liste odvojen proces.Pokazatelj koliko se amaterski odradjuje veoma zahtevan/ozbiljan posao.

 • To sam i očekivao. Pristojni ljudi sa znanjem ne prave velike greške a nikako takve da im izborna lista bude odbijena. PIK je napravio izbornu reklamu za Pokret. Bio je u svim vestima i 4-5 dana svi su to pratili. Pritom su se hteli ili ne obaveštavali o Pokretu, idejama, principima, delovanju, izbornim ciljevima. PIK je povećao bar za 2-3% rejting Pokreta.
  Ostala je još nedelja dana. Pokret dobro finišira. Medalja ne izostaje. Koalicija sa građanima funkcioniše.

 • Zaokruži DJB u Vojvodini i DJB u Republici. Zašto? Evo zašto! Voleo bih da posebno mladi, studenti, vide ovo:

  https://www.youtube.com/watch?v=tzyPju1kov4
  https://www.youtube.com/watch?v=U_U5THLkbfA
  https://www.youtube.com/watch?v=XzzNkCgrr3w
  https://www.youtube.com/watch?v=LL00TCvQ2w0

  I pošto ovde živim pola svog života, moram reći da ako vas plaše sa “visokim porezima”, znajte da je to samo to – širenje straha. Korporativni porezi su manji nego u SAD, dok su porezi koje plaćaju “obični ljudi” tu negde oko 50%. Zavisi od toga koliko zarađujete. 9 od 10 Danaca će vam reći:”Plaćam porez sa zadovoljstvom”, jer uređeno društvo generiše daleko manje (socijalnih) problema od neuređenog. Postoje istraživanja (pogledati na CNN) da Amerika zapravo više izdvaja za zdravstvenu zaštitu po stanovniku od Danske. Stvar je uvek bila u tome, sa koliko razuma raspolažete sredstvima.
  Još jedan paradoks: malo ko veruje da je društvo blagostanja JEFTINIJE od ostalih društava, koja više liče na džunglu, snađi se sam kako znaš – sistem.
  Danska ima 7 puta manu učestalost mentalnih bolesti od Amerike, npr. Mnogo manje kriminala. Ovde nema straha od života ispred vas: zdravstvena zaštita, obrazovanje (uključujući univerzitetsko), gubitak posla (pre socijalne pomoći vas čeka prva sigurnosna mreža)….sve je to besplatno, a ako vam nakon plaćanja poreza ostane 3.000 evra, kome je stalo koliko procentualno plaćate?
  Pokretu DJB bih preporučio: ne treba samo da se ugledamo na dansku poljoprivredu, već ukupno društvo, organizaciju, koje ovde funkcioniše već decenijama. I da ne zaboravim…svako bez obzira da li je radio jedan ili nijedan dan, ili 45 godina, ima pravo na “narodnu penziju” (folkepension), to je ono što je Radulović spomenuo, plus dodatnu, koju je sam obezbeđivao uplatama (1/3 sam, 2/3 poslodavac), a moguće su i ekstra uplate – preko banaka.
  I da ne zaboravim. U jednom od video linkova kažu da je odmor u DK 5 nedelja. Odmor je 5 nedelja plus jedna nedelja izborena štrajkovima od 1990–tih do 2000.), dakle 6 plaćenih nedelja odmora ukupno. Danska ima najjače sindikate na svetu, a država samo obezbeđuje odličnu poslovno okruženje, minimalno se meša, dok sindikati/poslodavci sve svoje probleme rešavaju pregovorima.
  Kako je to u svakom ljudskom društvu, tako je i u danskom: nismo rešili sve probleme, postoje problemi plaćanja poreza velikih korporacija koje prikazuju gubitak na tržištima na kojima prodaju i zarađuju, a “suficit” prave u “panamama” gde imaju jednog zaposlenog advokata. Tu se odlivaju desetine milijardi evra, što se uprtavo ovih dana intenzivno debatuje i u Danskoj i u EU.
  Dakle, ima još mnogo prostora za popravke i unapređenje, ali kako je to Saša lepo rekao:”Rado bih menjao naše za njihove probleme”
  Još da naglasim: nemam apsolutno nikakve koristi od ovog pisanija, samo želim da sa vama podelim razlog zbog koga sam, nakon samo nekoliko Sašinih izgovorenih rečenica rekao: “Konačno, neko da SHVATI SUŠTINU”!
  Pozdrav i da POBEDIMO! DOSTA JE BILO!!!!!

 • Sada bi bilo dobro da neki novinar traži komentar od onog Milića iz LDP-a i od Gojgićke, pa i od Olje Kovačević. Najjači je ovaj lik iz LDP-a koji na RTS-u uživo kao “iskusan pravnik” i bivši predsednik RIK-a lupeta gluposti i pokušava da ponizi Radulovića.
  Pametnome dovoljno.
  Samo napred do pobede!

  P.S.
  Gle čuda, danas su ispred moje zgrade pokosili jednu zapuštenu zelenu površinu, kojoj niko nije prišao najmanje dve godine 🙂

 • Cestitam! Samo napred! Mislim da bolju medijsku paznju nisu ni mogli da Vam poklone. Nije sve ovo slucajno. Neko to od gore sve gleda! Samo pazite da i posle izbora sledite zacrtano!!!

 • Posle ovih izbora ništa neće biti isto kao predhodnih 25 g. Rađa se nova, drugačija i bolja SRBIJA. Ništa nemože zaustaviti pametnu vrednu i poštenu SRBIJU. SVI koji pripadaju takvoj Srbiji (a ima ih mnogo) glasaće za DJB.
  Izborni rezultati iznenadiće i najveće optimiste među nama. Izlaznost na izborima biće veća nego na bilo kojim predhodnim izborima. Jednostavno zbog toga jer najzad ima izbora. Izbor za poštene i pametne ljude je jasan i ne ostavlja prostora za bilo kakvu dilemu. Na jednos strani je DJB a andrugoj su SVI OSTALI.
  Prvi put će izaći na izbore birači koji već decenijama ne glasaju. Jasno je kakvav će njihov izbor biti.