Beograd Politika Saopštenje

Dosta je bilo podvala u Zemunu

Većnik opštine Zemun i član SNS-a registrovao je lažnu grupu građana pod nazivom „DOSTA JE BILO PLJAČKE, KORUPCIJE I LOPOVLUKA – MILORAD RADULOVIĆ“ i sa tom listom će pokušati da dovede u zabludu birače sa ove opštine. Nije prvi put da SNS, kao i mnoge stranke pre nje, podmeću lažne liste koje služe samo za rasipanje glasova.

Opštinu vode dojučerašnji vozači Aleksandra Vučića i Tomislava Nikolića, koji su svoju imovinu za samo dve godine bezobrazno uvećali. O tome kakav odnos prema opštini i trošenju budžetskih sredstava, posebno u predizbornoj kampanji, imaju opštinski čelnici već smo ranije govorili.

Pokret “Dosta je bilo – Saša Radulović“ je 15. aprila Upravnom sudu podneo žalbu zbog odluke OIK da proglasi ovu listu. Haša žalba je odbijena uz obrazloženje da prigovor nije pravovremeno predat. OIK je listu proglasio u foto finišu, oko 21 sat 11. aprila, a tek sutradan to i zvanično objavio na sajtu i praktično onemogućio pravovremeno podnošenje žalbe. Naprednjaci se plaše našeg izbornog rezultata i zato i ovakvim besmislenim podvalama pokušavaju da nas onemoguće.

Dosta je bilo – Saša Radulović očekuje dvocifren rezultat na lokalnim izborima u Zemunu bez obzira na ovaj pokušaj zbunjivanja glasača. Zaokružite broj 12.

24. aprila ti biraš – tvoja zemlja ili njihova država. Mi smo ponosni na našu listu.

Upoznajte kandidate izborne liste „Dosta je bilo – Saša Radulović“ za gradsku opštinu Zemun. Zaokružite broj 12.

Aleksandra Čabraja
Diplomirala sam engleski jezik i književnost na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Radila kao profesor engleskog jezika u srednjoj školi i na Institutu za strane jezike i kao prevodilac u Generaleksportu i Energoprojektu. Književnim prevođenjem bavim se od 1995. i do sada sam sa engleskog prevela oko 200 knjiga, među kojima su dela Margaret Atvud, Džozefa O’Konora, Kamil Palje, Daglasa Kelnera, Filipe Gregori, Sofi Kinsele i stotinak drugih pisaca.

Tatjana Macura
U preduzetničkim vodama sam samostalno od 2007. godine. Pored svoje, učestvujem i u radu druge porodične firme. Zalažem se za razvoj i unapređenje porodičnog biznisa u Srbiji, za podsticaj ženskog preduzetništva, za uređenje poslovnog okruženja i olakšanu komunikaciju između privatnog sektora i države. Po obrazovanju sam strukovni ekonomista. Uživam u svom poslu. Hobi: čitanje, pilotiranje, skijanje, kreiranje mapa uma. Posedujem znanja iz medicine i stomatologije. Članica sam Glavnog odbora pokreta. Udata sam i majka sam dve devojčice.

Strahinja Križak
Rođen sam 1983. u Prizrenu. Diplomirani sam molekularni biolog i fiziolog u završnoj fazi izrade doktorske disertacije na Biološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Zaposlen sam kao istraživač u oblasti biofizike. Oženjen sam i otac dva dečaka. Nikada ranije se nisam bavio politikom.

Bogdan Babić
Rođen sam krajem 1983. godine u Beogradu. Pohađao sam osnovnu školu „Gornja Varoš” u Zemunu i Desetu gimnaziju „Mihajlo Pupin” u Novom Beogradu. Fakultet i master studije iz ekonomije završio sam u SAD, nakon čega sam se vratio u Beograd gde sam radio u velikoj svetskoj IT firmi. Od 2011. godine vodim sopstvenu firmu. Oženjen sam i otac jednog deteta.

Marinko Uzelac
Diplomirao sam telekomunikacije na Saobraćajnom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Magistrirao elektronsko poslovanje na Fakultetu organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu. Radio kao civilno lice u Vojsci Srbije, sistem inženjer i samostalni programer u Pupin Telekom DKTS-u, rukovodilac IT službe u Agenciji za stečajne upravnike. Posedujem projektnu licencu Inženjerske komore Srbije i do sada sam učestvovao u preko 200 domaćih i međunarodnih projekata. Trenutno radim kao projekt menadžer.

Ljiljana Živković
Rođena sam u Zemunu 1954. god gde sam završila osnovnu školu i gimnaziju. Višu stručnu spremu i zvanje kontrolor letenja stekla sam na Saobracajnom fakultetu. Sada sam u penziji. Udata sam i majka sam dva sina. .

Toni Čabraja
Rođen sam 1960. godine u Tuzli. Diplomirao sam na Pravnom fakultetu Univerziteta u Sarajevu a pravosudni ispit položio u Beogradu. Od 1995. radim kao advokat u sopstvenoj samostalnoj kancelariji u Beogradu. Posedujem sertifikat Pravosudnog centra, Centra za prava deteta i Unicefa za krivičnopravnu zaštitu i zastupanje maloletnih lica u oblasti prava deteta i prestupništva mladih. Živim u Zemunu.

Ivan Bikić
Rođen sam 1980. u Beogradu. Zvanje inžinjera informatike, računovodstva i organizacije stekao sam na Višoj poslovnoj školi i Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu. Bavim se preduzetništvom u oblastima trgovine i turizma. Otac sam trogodišnjeg sina i nikada se ranije nisam bavio politikom.

Vesna Mijatović
Rođena sam u Beogradu, 1957. godine, završila Prvu zemunsku gimnaziju i Pravni fakultet u Beogradu, I stepen, Amaterski se bavim slikarstvom i od 1970. živim u Zemunu. Radila sam u preduzeću Zastava auto u Beograd kao pravni referent za opšte i kadrovske poslove do 2000. Preduzetnik sam od 2006 do 2010, danas penzioner, supruga, majka i baka.

Dejan Tufegdžić
Rođen sam 1971.godine u Kraljevu. Zvanje diplomiranog inžinjera za menadžment stekao sam na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu. Finansijski sam konsultant i preduzetnik, oženjen, otac dvoje dece.

Aleksandar Nježić
Rođen sam 1980. godine u Boru. Doktor stomatologije. Oženjen, otac trogodišnje devojčice.

Vesna Pravdić
Rođena sam u Beogradu 1970. Zvanje diplomiranog filologa stekla sam na Filološkom fakultetu Beogradskog univerziteta, na grupi Jugoslovenska i svetska književnost. Radim kao profesor književnosti, kulture jezičkog izražavanja i retorike u Pravno-poslovnoj školi Beograd. Sarađivala sam sa školama u Nemačkoj, Finskoj, Estoniji i Francuskoj u okviru SEDES projekta. Radim kao lektor u izdavaštvu i Evropskom pokretu u Srbiji. Osnivač sam Centra za poslovne veštine, u okviru koga trenutno organizujem kurseve za studente i nezaposlene.

Stevan Grbić
Rođen sam 1967. u Beogradu. Zvanje diplomiranog mašinskog inženjera stekao sam na Univerzitetu u Beogradu. Bio sam šef tehničkog održavanja u banci, ekspert sam za upravljanje pametnim zgradama pomoću računara (BMS sistem), radio kao projekt menadžer na mašinskim instalacijama prilikom otvaranja 50 ekspozitura banaka.

Darko Vujić
Rođen sam u Srpcu 1965, završio Prvu gimnaziju u Sarajevu, diplomirao sam na Veterinarskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, radio kao veterinar u Srpcu, bavio se uvozno-izvoznim poslovima u Moskvi, a danas radim kao privatnik u Zemunu.

Ljiljana Tomašić
Rođena sam 1954. godine u Beogradu. Osnovnu školu i gimnaziju završila sam u Zemunu, Medicinski fakultet u Beogradu. Lekar sam specijalista interne medicine, subspecijalista onkolog ,primarijus i magistar nauka. Od 1982. stalno zaposlena u KBC Zemun, od 2010. osnivač i načelnik Sluzbe medikalne onkologije u KBC Zemun. Od 2009. predsednik gradske organizacije Beograda Sindikata lekara i farmaceuta Srbije. Majka dva odrasla sina.

Ivan Ilić
Po zanimanju sam diplomirani inženjer elektrotehnike, smer elektronika i telekomunikacije. Posedujem veliko iskustvo u projektovanju i izvođenju radova iz oblasti telekomunikacionih mreža i sistema. Oženjen sam, otac troje dece.

Zagorka Joksimović
Rođena sam 1963. godine u Zemunu. Završila sam Zemunsku gimnaziju i  Prirodno-matematički fakultet u Beogradu. Po zanimanju sam diplomirani turizmolog. Posedujem bogatu radnu biografiju kao rukovodilac i organizator  poslova iz oblasti trgovine, marketinga, osiguranja, izdavaštva i turizma. Vlasnik sam privatnog preduzeća. Trenutno se bavim  organizacijom  prihvata i boravka stranih turista u Srbiji. Ponosna sam sam majka Tijane, Milana i Pavla.

Goran Medić
Rođen sam 1988. godine u Bihaću, BIH. Diplomirani sam ekonomista na smeru Računovodstvo i poslovne finansije. Trenutno zaposlen kao blagajnik/kol centar operater i agent prodaje.

Ivana Vuleta
Rođena sam 1991. u Beogradu. Godine 2014. godine stekla sam zvanje diplomiranog politikologa na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu. Trenutno sam student master akademskih studija na istom fakultetu, u procesu pisanja završnog rada pod nazivom „Granice liberalnog multikulturalizma“. Posebno se zanimam za pitanja multikulturalizma u političkoj teoriji, što je fokus mog akademskog i profesionalnog angažovanja

Opštinski odbor pokreta „Dosta je bilo“, Zemun

Oznake

Dosta je bilo

Komentari

Klikni ovde da postaviš komentar

  • Prijatno sam se iznenadila što Ljiljana Tomašić pripada ovoj grupi ljudi. Puno sreće želim i moja podrška!

  • Imate jace kadrove u zemunu od celog sns.Samo napred imate glasove moje uze i sire rodbine i vecine mojih prijatelja.

  • Pre svega iskrene čestitke za postignute izborne rezultate. Želim vam da sledeći put budu još bolji. Inače, tek sada sam pročitao ovo saopštenje tako da sam prilikom glasanja u jednom trenutku i ja bio doveden u zabludu ovim perfidnim postupkom vladajuće garniture koja je pokazala da i nije sposobna za nešto drugo, osim da laže, krade, preti i obmanjuje (neko jednom prilikom uportebi potpuno adekvatan izraz za njih – ološ). Ipak, nisam naseo na njihovu podvalu, tako da sam sa zadovoljstvom zaokružio broj 12.

    Najiskrenije želje za dalji uspeh. Vaš sam simpatizer.