VIDEO Најава

Александар Стевановић у емисији Реч на реч

Вечерас у 21ч гледајте потпредседника Покрета “Доста је било” Александра Стевановића у емисији РТС-а “Реч на реч”

Емисију директно можете пратити путем линка http://goo.gl/Rh3eN6

aleksandar-stevanovic

Доста је било

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Već danima u jutarnjem programu tv Pink-a, u terminu od 8.10h, teče predizborna promocija stranaka koje izlaze na izbore. Prostor su dobile i partije “Zelenih”, “Zavetnici” itd. Da li je moguće da se jedino pokret DJB od svih relevatnih političkih snaga neće pojaviti u ovoj promociji i nije smišljeno pozvan?

    • Једноставно не смеју да помене ДЈБ, јер знају да је и то довољно да народ чује да неко другачији постоји, зато препредено ћуте.

  • Srbija je prezivela cunami lazi i prevara za poslednjih 25 godina. Pokret DJB je preuzeo na sebe obavezu, javno se deklarisao, da ce Srbiju ocistiti od partokratije. Niko ne ocekuje od pokreta da resi sve probleme ove zemlje, ali jednu stvar svi ocekuju i moraju da znaju od prvog dana, da poverenje koje ce dobiti na ovim izborima, nije samo vera u program, vec vera da postenje i pristojnost imaju svoje mesto u Srbiji. Zato je vazno da od prvog dana nikad ne zaborave da su privukli ljude kojima su vrednostne kategorije ljudi koji ih predstavljaju vaznije od boljeg zivotnog standarda. Ako dodjete u situaciju, da zbog pritiska izvana ili iznutra, morate da ucinite nesto sto se kosi sa ovim principima, preporucejem Vam da odmah saopstite naodu, to je jedini nacin da ovu borbu sa primitivizmom i poltronstvom izvedemo na cistac. Na dobrom ste putu da formirate izlaznu strategiju Srbije iz ovog pakla, i da formulisete razvoj novih generacija. Ne praviti kompromise na principima, bii otvoren za saradnju sa svim postenim ljudima.
    Narod je predoziran lazima, otreznjenje ce da traje, ali mora se graditi poverenje, svaka izgovorena rec mora biti u funkciji izgradnje drustva koje postuje principe dostojne coveka. Ovo sto ovi danas rade, je vrh cunamija, po logici bednika : sto je veca izgovorena laz, to ima veci efekat! Sve su jace doze kojima kljukaju narod. Ali nece moci dugo, jer covek kao zivo misaono bice, vise nema snage da te doze izdrzi. Vase je da smirenoscu i postenjem tim ljudima pomognete da shvate da su na infuziji jako dugo vremena, vratite im samopouzdanje da ipak sve od njih samih zavisi. Na Vama je velika odgovornost, ali trazite je i Vi od svih koji se Vam obracaju.

    • Greska je bila kod Zorana sa RTS-a. Veceras (20.4.) nastupa Stevanovic, sutra (21.4.) nastupa Radulovic. Takodje veceras (20.4.) u 22:05 na RTS2 Radulovic predstavlja program.

  • Aleksandar je vrlo pristojan i umeren covek, ali to u ovim politickim debatama gde ucestvuje 4-5 govornika cesto nije plus. U magazinu Oko je govorio duplo krace od svih i bez obzira na jasne i kratke poruke mislim da bi trebao da se izbori za vise vremena i da ne dozvoli da ga voditelj prekida dok ne iznese bitne tacke iz programa na najbolji moguci nacin. Npr. Svi su govorili tada o planu za poljoprivredu, on jedini nije rekao ni rec. Aleksandre samo polako i naoruzaj se sa malo “politickog bezobrazluka” kazi sve sto zelis.

  • Bio je malkice… smešan. Lepo je pričao, odlično odmerio rečenice, ali je imao malu tremu i nije znao gde će sa rukama, pa je delovao zbunjeno… Mada beskrajno simpatičan… :)))

  • Najjači utisak debate je to što svi govornici kroje njihove odgovore na osnovu argumenata Aleksandra Stevanovića!
    Kao da se predomisle i shvate da je to upravo najsmisleniji plan – malo ubace svoje teorije ali više se nadovezuju na Dosta je bilo stavove!
    Uh, treba iščekati ovaj 24.april!

  • Александар Стевановић,такорећи, у свом елементу.Помало збуњен,али авај ,још је свеж у овој причи.Ова врста програмске форме му лежи – без надвикивања,упадица и слично. Мање теме други пут и биће одлично.Поздрав