VIDEO Источна Србија

На конститутивној седници Скупштине града Зајечара одборник ДЈБ оштро против избора Ничића за градоначелника

На конститутивној седници Скупштине града Зајечара одборник Доста је било оштро против избора Бошка Ничића за градоначелника .

У петак 28,маја одржана је конститутивна седница Скупштине града Зајечара . На седници је Угљеша Ђуричковић , председник Градског одбора ” Доста је било ” у Зајечару испред грађана који су на локалним изборима у марту подржали листу Заокрет- Доста је било, Храбри људи , изнео оштро противљење избору Бошка Ничића за градоначелника града и Стефана Занкова за председника Скупштине . Ђуричковић је казао да листа Заокрет неће подржати ни избор њихових заменика али ни избор градских већника.

Доста је било Зајечар као доказани борац против корупције, незаконитости и непотизма наставља своју борбу против политичара који се годинама само смењују на функцијама и у фотељама из којих настављају отимање јавног новца и урушавање града. Борбу настављамо као парламентарна опозиција и позивамо све грађане који желе да Зајечар буде место у коме сви могу лепо и радо да живе , да се окупе око политике ДЈБ као једине политичке опције која не калкулише и не боји се да изнесе те промене.

Видео материјал преузет са странице “Zaječar Online”

Ознаке