VIDEO Istočna Srbija

Na konstitutivnoj sednici Skupštine grada Zaječara odbornik DJB oštro protiv izbora Ničića za gradonačelnika

Na konstitutivnoj sednici Skupštine grada Zaječara odbornik Dosta je bilo oštro protiv izbora Boška Ničića za gradonačelnika .

U petak 28,maja održana je konstitutivna sednica Skupštine grada Zaječara . Na sednici je Uglješa Đuričković , predsednik Gradskog odbora ” Dosta je bilo ” u Zaječaru ispred građana koji su na lokalnim izborima u martu podržali listu Zaokret- Dosta je bilo, Hrabri ljudi , izneo oštro protivljenje izboru Boška Ničića za gradonačelnika grada i Stefana Zankova za predsednika Skupštine . Đuričković je kazao da lista Zaokret neće podržati ni izbor njihovih zamenika ali ni izbor gradskih većnika.

Dosta je bilo Zaječar kao dokazani borac protiv korupcije, nezakonitosti i nepotizma nastavlja svoju borbu protiv političara koji se godinama samo smenjuju na funkcijama i u foteljama iz kojih nastavljaju otimanje javnog novca i urušavanje grada. Borbu nastavljamo kao parlamentarna opozicija i pozivamo sve građane koji žele da Zaječar bude mesto u kome svi mogu lepo i rado da žive , da se okupe oko politike DJB kao jedine političke opcije koja ne kalkuliše i ne boji se da iznese te promene.

Video materijal preuzet sa stranice “Zaječar Online”

Oznake

O autoru

Komentariši

Klikni ovde da postaviš komentar