Војводина Саопштењe

Зрењанин: Покрет Доста је било је највеће изненађење избора

Покрет “Доста је било – Саша Радуловић” је на локалним, покрајинским и републичким изборима одржаним 24. априла 2016. године у Зрењанину  постигао фантастичан резултат. У новом сазиву Скупштине града Зрењанина имаће пет одборника.

HPIM0470.JPG

У недељу, 24. априла у Зрењанину је гласало 55.226 бирача, а укупан број уписаних у бирачки списак био је 106.692.

Покрет “Доста је било – Саша Радуловић” за Скупштину града Зрењанина добио је 3.281 гласова, или 5,94% изашлих бирача, што нам обезбеђује пет одборничких места у новом сазиву Скупштине Града. Ово представља велики успех. Поред локалних сјајни су нам у Зрењанину постигнути резултати и у кутијама у које су грађани убацивали гласове за републичке и покрајинске изборе. Покрет Доста је било је у Зрењанину освојио 7,00% гласова за изборе за посланике у Скупштини АП Војводине и 7,82% гласова за изборе за посланике Народне скупштине Републике Србије.

Одборници у Скупштини града Зрењанина биће: Александар Коровљев, Игор Ратковић, Светлана Вукобратовић, Биљана Дорошков и Велемир Цветков.

Захваљујемо се свим Зрењанинцима и становницима околних места који су нам пружили поверење на управо завршеним Изборима. Одборничка група ‘’Доста је било – Саша Радуловић’’ у новом сазиву Скупштине града биће опозициона и самостална одборничка група, без уласка у коалиционо партнерство са другим странкама.

Биографије одборника Покрета ‘’Доста је било – Саша Радуловић’’ у Зрењанину

Александар Коровљев
Рођен 1972. Ожењен и отац једног детета. Супруга професор српског језика. Матурирао 1991. Зрењанинска гимназија. Дипломирао на машинском факултету у Новом Саду, смер хидропнеуматска техника. Војску одслужио у школи резервих овицира техничке службе у Жаркову и стекао звање резервног подпоручника 2000. год. Запослен у фирми “Logic” доо. на почетку како приправник, сада на месту водећег инжењера са 3 професионалне лиценце. Професионално се бавим темоенергетиком, грејањем и климатизацијом.

Игор Ратковић
Приватни предузетник. Власник фирме Пропет рецyцлинг која се бави иновативним и зеленим технологијама у рециклажи. Отац двоје деце.

Светлана Вукобратовић
Дипломирани и лиценцирани професор енглеског језика и књижевности. Тренутно запослена у средњој школи. Пре тога радила као преводилац у Новом Саду и Зрењанину (симултано, консекутивно, писано) . Говори енглески, немачки и грчки. Има искуства у организовању наставе, такмичења и путовања.

Биљана Дорошков
Радила у привреди као шеф рачуноводства и финансијски директор у Бродоградилшту “Бегеј” у Зрењанину. Тренутно је успешна приватна предузетница и води породичну фирму.

Велемир Цветков
Бави се успешно пољопривредом на породичном имању и приватни је предузетник.

Особа за контакт:
Светлана Вукобратовић,
координаторка маркетинга и односа са јавношћу
Тел. 064 124 5295

E-mail: zrenjanin@dostajebilo.rs
www.dostajebilo.rs
www.facebook.com/DostaJeBilo.ZR

ДЈБ Војводина

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар

  • Žao mi je što nije prešao cenzus u Subotici. Ja sam lično na lokalu glasao za manjinsku partiju, ali na republičkom za pokret “Dosta je bilo”, jer verujem da samo promenom sistema može biti svima bolje.
    Nadam se i uvođenje elektronskog glasanja, jer samo na taj način može da se pridobiju glasovi iz inostranstva koji nemogu doći na izbore, ali bi glasali za promene. Samo sever vojvodine je napustio oko 10.000 mladih u poslednje 2 godine. Njima je svima bilo dosta od ove hazardirajućeg režima ….
    Kao što je i meni bilo dosta kada sam napustio fakultet iako sam bio među najboljim studentima u generaciji …, ali u to vreme su završili fakultet samo istrajni (ja nažalost tada nisam bio, sada mi je već žao toga) i deca tadašnje partokratije koji ni su dolazili na faks, padali na kolokvijumima, ali su na kraju u roku završavali studije.
    Sada ta deca većinom rade u državnim institucijama na grbači poreznika na izmišljenim radnim mestima, ili su postali veliki biznismeni zahvaljujući bogatim roditeljima.

    • Pa iskreno steta sto si glasao za manjinsku stranku jer i lista pokreta je bila mesovita (kao sto je u ostalom i sama Subotica mesovita) dok nacionalne stranke kako vecinske tako i manjinske generalno nastoje da okupe biracko telo napadnim izjavama, kojima vise podsticu neslaganje i razjedinjavanje nego normalan suzivot ljudi razlicitih nacionalnih pripadnosti … a sve to samo u cilju prikupljanja politickih poena jer realno vecina tih nacionalnih stranaka zapravo i nema politicki program nego tipa … mi smo ti i ti pa po prirodi svari treba da stanete u nasu kolonu. Ja zaista ne mogu da posmatram stvari na taj nacin, narucito ako su mi prve komsije madjari i bunjevci, suprugra Hrvatica itd … U subotici mi konkretno zivimo normalno, ja stvarno ne znam da postoji neki problem na nacionalnom nivou … ali ako se i dogodi neshto poput neke tuce u nocnom zivotu gde su akteri razlicite nacionalnosti … pa chak i da je razlog mozda lupam devojka ili nesto trece, nacionalne stranke ce to svakako iskoristiti kao priliku da sakupe neki jeftini poen (btw ne opravdavam tuce ma koji da je razlog, samo sam uzeo to kao primer)