Војводина Саопштењe

Бечеј: Покрет Доста је било улази у Скупштину општине

Покрет „Доста је било – Саша Радуловић“ је на локалним, покрајинским и републичким изборима одржаним 24.04.2016. године постигао одличан резултат и у Бечеју. Имајући у виду да су ови резултати постигнути искључиво захваљујући ентузијазму, залагању и труду чланова Покрета, да су једина финансијска средства којима се располагало биле чланарине и донације самих чланова и симпатизера, резултат добија посебну вредност и валидност.

Opština Bečej

У Бечеју је у недељу гласало укупно 17831 бирача, а укупан број уписаних у бирачки списак је 33757 . Листа Покрет „Доста је било – Саша Радуловић“ за Скупштину општине Бечеј добио је 1255 гласова односно 7,03% . Након само два и по месеца од формирања бечејског одбора, након поштено прикупљеног и поштено овереног сваког појединачног потписа за подршку листи, овај резултат на нашим првим изборима представља својеврсну потврду да смо на правом путу.

Захваљујући освојеним гласовима покрет ће у Скупштини општине Бечеј имати три одборника. То су: Стеван Косановић, Милан Бокун и Светлана Динић. Одборничка група „Доста је било- Саша Радуловић“ у новом сазиву Скупштине општине Бечеј биће опозициона и самостална одборничка група, без уласка у коалиције са другим странкама.

Покрет „Доста је било- Саша Радуловић“ је на покрајинским изборима у нашој општини освојио укупно 5,37%, а на републичким 5,82%. Захваљујући гласовима наших суграђана како из Бечеја тако и из свих околних места, чланови Покрета учествоваће у раду републичке, покрајинске и локалне скупштине.

Захваљујемо се свима који су нам својим потписима и својим гласовима дали подршку и указали поверење. Даћемо све од себе да дато поверење оправдамо, јер: „Ако не ми, ко? Ако не сада, када?“

Oпштински одбор Бечеј
becej@dostajebilo.rs
Зелена 64, Бечеј

Ознаке
ДЈБ Војводина

ДЈБ Војводина

3
Оставите коментар

avatar
2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Marko PopovDimitrijezivorad stankovic Recent comment authors
најновији најстарији
zivorad stankovic
Гост
zivorad stankovic

Napred Becej

Dimitrije
Гост
Dimitrije

Тако треба само напред без копромиса

Marko Popov
Гост
Marko Popov

Sve čestitke Bečeju!
Vekiki pozdrav od komšija!