Војводина Саопштењe

Бечеј: Покрет Доста је било улази у Скупштину општине

Покрет „Доста је било – Саша Радуловић“ је на локалним, покрајинским и републичким изборима одржаним 24.04.2016. године постигао одличан резултат и у Бечеју. Имајући у виду да су ови резултати постигнути искључиво захваљујући ентузијазму, залагању и труду чланова Покрета, да су једина финансијска средства којима се располагало биле чланарине и донације самих чланова и симпатизера, резултат добија посебну вредност и валидност.

Opština Bečej

У Бечеју је у недељу гласало укупно 17831 бирача, а укупан број уписаних у бирачки списак је 33757 . Листа Покрет „Доста је било – Саша Радуловић“ за Скупштину општине Бечеј добио је 1255 гласова односно 7,03% . Након само два и по месеца од формирања бечејског одбора, након поштено прикупљеног и поштено овереног сваког појединачног потписа за подршку листи, овај резултат на нашим првим изборима представља својеврсну потврду да смо на правом путу.

Захваљујући освојеним гласовима покрет ће у Скупштини општине Бечеј имати три одборника. То су: Стеван Косановић, Милан Бокун и Светлана Динић. Одборничка група „Доста је било- Саша Радуловић“ у новом сазиву Скупштине општине Бечеј биће опозициона и самостална одборничка група, без уласка у коалиције са другим странкама.

Покрет „Доста је било- Саша Радуловић“ је на покрајинским изборима у нашој општини освојио укупно 5,37%, а на републичким 5,82%. Захваљујући гласовима наших суграђана како из Бечеја тако и из свих околних места, чланови Покрета учествоваће у раду републичке, покрајинске и локалне скупштине.

Захваљујемо се свима који су нам својим потписима и својим гласовима дали подршку и указали поверење. Даћемо све од себе да дато поверење оправдамо, јер: „Ако не ми, ко? Ако не сада, када?“

Oпштински одбор Бечеј
becej@dostajebilo.rs
Зелена 64, Бечеј

Ознаке
ДЈБ Војводина

ДЈБ Војводина

Коментари

Кликни овде да поставиш коментар