Војводина Саопштењe

Рума: Покрет Доста је било улази у Скупштину општине

Покрет „Доста је било – Саша Радуловић“ је на локалним, покрајинским и републичким изборима одржаним 24. априла 2016. године у Руми постигао одличан резултат. У новом сазиву Скупштине општине Рума имаће два одборника.

Ruma slika

У недељу, 24. априла у Руми је гласало 27.103 бирача, а укупан број уписаних у бирачки списак био је 47.293.

Покрет „Доста је било – Саша Радуловић“ за Скупштину општине Рума добио је 1539 гласова, или 5,68% изашлих бирача, што нам обезбеђује два одборничка места у новом сазиву Скупштине општине. Поред локалних сјајни су нам у Руми постигнути резултати за републичке изборе. Покрет Доста је било је у Руми освојио 6.1 % гласова за изборе за посланике Народне скупштине Републике Србије.
Одборници у Скупштини општине Рума биће Борис Шикић и Мирослав Лукић.
Захваљујемо се свим Румљанима и становницима околних места који су нам пружили поверење на управо завршеним Изборима.

Биографије одборника Покрета ‘’Доста је било – Саша Радуловић’’ у Руми

Борис Шикић
Рођен 1981. године у Руми. Бави се пројектовaњем и извођењем хидрогеолошких и геотермaлних истрaживaњa. Влaсник предузећa Сремaквa Д.О.О. Румa, које се бaви овим истрaживaњимa од 2007. године и у предузећу глaвни хидрогеолог. Дипломирао на Рудaрско – геолошком фaкултету, Универзитетa у Беогрaду.

Мирослав Лукић
Рођен 1983. године у Сремској Митровици. Основну школу и гимназију завршио у Руми. Завршио студије стоматологије у Новом Саду и доктор је стоматологије. Власник приватне стоматолошке праксе у Руми.

E-mail: ruma@dostajebilo.rs
Тел. 063 8347855
www.dostajebilo.rs
https://www.facebook.com/Dosta-je-bilo-Ruma-1634756313434834/

Ознаке